SCHUBERTH C5 Helmet Marster Blue

kr. 5.980

SCHUBERTH C5 Helmet Marster Blue
Med Schuberth C5 får man en top kvalitets hjelm med mulighed for personlig tilpasning.
 

Beskrivelse

SCHUBERTH C5 Helmet Marster Blue 3

SCHUBERTH C5 Helmet Marster Blue 

Schuberth’s nye C5 er den nye state-of-the-art hjelm i flip -up
kollektionen og den første hjelm med P / J homologation og godkendt i henhold til den nye ECE 22,06 Interiør er problemfri giver en uovertruffen grad af komfort.

Glasfiber skaller i to størrelser XS-L &XL-3XL ECE 22,06 homologeret, med P / J dobbelt homologation Glasfiber shell forstærket med et Carbon kulfiber lag for forbedret stødabsorbering og lettere vægt A.R.O.S – Anti roll Off system Ny patenteret visir mekanisme med hukommelse funktion Forbedret synsfelt takket være nye City Position mekanisme og nye solskærm system.

Plug &Play intercom, SC2, baseret på Sena 50S med højttalere, lysnetantenne, FM-radioantenne og Bluetooth-antenne forud installeret i hjelmskallen.
Vægt 1700gr

CHUBERTH C5 er den nye State of art I Schubert’s flip-up program. Den første med P/J homologering, godkendt til at køre med i åben tilstand. SCHUBERTH C5 er en blanding af ultimativ sikkerhed, forbløffende aerodynamisk ydeevne, i et kompakt smukt let design som følger SCHUBERT´S C filosofi.

Det nye tilpasningssystem gør det muligt at opnå perfekt pasform, samtidig er det sømløse interiører i en uovertruffen høj kvalitet som giver en komfort det aldrig, er opnået før.

DEN NYE ÆRA MED FLIP-UP HJELME

SCHUBERTH C5 repræsenterer den nye æra med flip-up hjelme og resultatet af 20.000 ingeniørtimer, af 2000 testede hjelme i SCHUBERTH miljø- og vindtestlaboratorium og mere end 400 timers testture i den virkelige verden på tyske veje.

UENDELIG EVOLUTION

Arven fra SCHUBERTH i Flip Up-segmentet startede for mere end 20 år siden med CONCEPT, den første SCHUBERTH-flip-up nogensinde, og siden har SCHUBERTH været i en ENDELØS EVOLUTION-proces, som har bragt virksomheden til at omdefinere benchmark-standarderne flere gange. C5 er en lettere, men mere sikker hjelm, med et skaldesign, der er mere moderne og aggressivt, men samtidig støjsvagt.

ENESTÅENDE AEROAKUSTIK YDELSE

Siden den første CONCEPT hjelm har den enestående aeroakustik ydeevne været et af de karakteristiske elementer i alle SCHUBERTH fil up hjelme.
Under udviklingen af ​​C5 tilbragte vores teknikere mere end 200 timer i SCHUBERTH ejendoms vindtunnel for at optimere hjelmskaldesignet. Disse undersøgelser sammen med et nyt neckroll-koncept, som sikrer en perfekt forsegling af bunden af ​​hjelmskallen, gjorde det muligt for C5 at opnå det bemærkelsesværdige resultat på 85 Dba ved 100 km/t på en nøgen cykel.

NYT LUFTINDTAG

SCHUBERTH C5 introducerer et luftindtag med dobbelt hage med et vaskbart og udskifteligt filter til korrekt vejrtrækning, mens du kører under ekstreme forhold. Knapperne giver nem justering af den variable betjeningsventil foran.

NYT VENTILATIONSSYSTEM

Ventilation gør C5 til en game changer i kategorien Flip-up hjelm. En optimal termoregulering af hovedet maksimerer rytterens ydeevne og komfort. Af denne grund er C5 designet til at kombinere den ultimative ventilation med det dobbelte hageluftindtag med udskifteligt filter, kombineret med en ny rygspoiler med luftudblæsning og udækkede EPS-ventilations kanaler.

SCHUBERTH INDIVIDUELT KONCEPT

SCHUBERTH C5 sætter et nyt benchmark med hensyn til komfort. Standardhovedpuden er udviklet til at tilbyde kompromisløs komfort til alle vores kunder, men dem med “ekstrem hovedform” er normalt tvunget til at gå på kompromis med pasform og størrelser. For SCHUBERTH er kompromis ikke en mulighed, så med C5 introducerer vi det “individuelle koncept”. Et specifikt program havde til formål at sikre den maksimale komfort til rytteren, hvilket giver mulighed for at tilpasse den indvendige polstring med flere tykkelsesmuligheder for sider, ryg og kindpuder. (Tilpasning af hovedpude tilgængelig for størrelser M/L/XL).

SIKKERHED I FØRSTE PRIOTET

Hos SCHUBERTH er sikkerhed vores hovedfokus. Med C5 introducerer SCHUBERTH sin første hjelm med P/J og ECE-R 22.06 Homologien. Dette inkluderer en ny DFP glasfiberskal forstærket med Carbon kulfiber for forbedret stødabsorbering og lettere vægt.

Ligesom hele SCHUBERTH-kollektionen er C5-fordelene ved Anti-Roll-Off-systemet forbundet med en hagerem i en ny avanceret position for forbedret komfort i halsområdet.

NYT INTERCOMSYSTEM

Den mest avancerede teknologi kun til din SCHUBERTH C5. Ekstremt nem at installere, konfigurere og bruge, SC2 sætter en ny standard for motorcykelkommunikation. HD-højttalerne og tre antenner til FM-radio, Bluetooth Intercom og Mesh Intercom er allerede forudinstalleret i SCHUBERTH C5. SC2 er ekstremt enkel at installere: Sæt HD BOOM-mikrofonen i, fjern dækslerne bag på hjelmen, frigør fjernbetjeningshuset på siden, sæt begge i stikkontakten, tænd dem, og du er klar til at køre!

MESH 2,0

Takket være den nye Mesh 2.0-teknologi leverer SCHUBERTH SC2 et uovertruffet niveau af intercom forbindelser, der omdefinerer konceptet “kommunikationsnetværk”. Med Mesh 2.0-teknologi er det nu muligt at forbinde med et stort set ubegrænset antal deltagere. Derudover tilbyder vores nye system de nyeste HD-højttalere og mikrofon fra Sena, den avancerede støjkontrol, den digitale assistent og et udvalg, der kan sammenlignes med de mest effektive produkter på markedet.

NYT LYDEN AF STILHED

SCHUBERTH C5 bekræfter sin førende position med hensyn til aeroakustik komfort med kun 85 dB(A) ved 100 km/t på en nøgen cykel. Takket være vores in-house vindtunnel har SCHUBERTH optimeret hver enkelt komponent til aeroakustik komforten både inde og ude af hjelmen. Resultatet er et uovertruffet lydisoleringsniveau beriget af den helt nye halsrulle.

VISIR HUKOMMELSES FUNKTION

Det er altid de små detaljer, der gør forskellen mellem en almindelig hjelm og en SCHUBERTH. Introduceret for første gang på E1-toppen, er hukommelsesfunktionen nu også inkluderet på C5-visiret. Med denne funktion vil den nøjagtige position, der vælges med hagestangen lukket, blive bibeholdt efter åbning og lukning af hagestangen.

Schuberth størrelser

Yderligere information

Vægt 3 kg
Hjelm størrelse

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Du kunne også være interesseret i...