Udsalg! 35%
 

Schuberth C4 PRO Glossy Silver

kr. 2.799

Schuberth C4 PRO Glossy Silver

Vores shop er 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver vi dig altid en reel fair betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HJC, DANE, DIFI, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, FORMA, DAYTONA M.M.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: ,
 

Beskrivelse

Schuberth C4 PRO Glossy Silver 1

Schuberth C4 PRO Glossy Silver

Schuberth C4 Pro hjelm

Schuberth C4 Pro er den nye benchmark for touring og sport ryttere med de højeste krav. Det kombinerer top teknologier med top kvalitet: hjelmen med en kompakt form, der ser så lidt som flip-up hjelm. Det nye interiør design og det optimerede akustiske koncept gør Schuberth C4 Pro til en flip-up hjelm med maksimal komfort. Ingen pendling, lavt støjniveau uanset hvilken hastighed. Forberedt til de usynlige kommunikationssystemer SC2 og SC1.

Roligt og komfortabelt

Omdefinering af standarder: et nydesignet akustik-og fit-koncept gør C4 Pro Carbon, C4 Pro og C4 Basic de mest støjsvage og mest komfortable flip-up hjelme Schuberth nogensinde har bygget. Takket være optimeret nakke polstring og støjreduktion i området af?? mekaniske vedhæftninger, opnår C4 Pro ca. 85 dB (A) ved 100 km/t på en uclad motorcykel

 • Højeste bærekomfort takket være sømløs hovedpude og integrerede brille kanaler
 • Sikker og komfortabel pasform af hjelmen: Coolmax® interiør Öko-Tex 100, aftageligt og vaskbart
Høj luftcirkulation gennem flerkanals ventilation
 • For et køligt hoved
 • Coolmax® interiør er designet til en sikker og behagelig pasform af hjelmen. Stofferne er hurtigt tørring-vaskbare og antibakterielle. Den sømløse nakkestøtte og den integrerede gummiøjekoppen-kanal sikrer maksimal komfort. Høj luftstrøm gennem multi-Channel ventilation skaber ekstra køling til hjelmen bæreren. Selvfølgelig er interiøret Öko-Tex 100, aftageligt og vaskbart
Ventilationen giver endnu mere luft at trække vejret
 • Et komplekst flerkanals ventilationssystem inde i hjelmskallen sikrer en behagelig luftstrøm. Indløb i panden og nedre visir område sikre høj luftcirkulation og sikre, at du holder et køligt hoved
Ekstra stor anti-tåge skive
 • Antifogging har aldrig været så let takket være Pinlock® Anti Fog disk. For et bredt synsfelt, selv med en sporty siddende stilling
 • Optisk klasse 1: visir (uden forvrængning) med Quick-Change funktion
 • Integreret solskærm, trinløs justerbar inden for få sekunder
 • Pinlock120® Anti Fog disk medfølger som standard: den ultimative Pinlock® Anti Fog diske for den bedst mulige ydeevne
Plug and Play

Udarbejdet som standard for kommunikationssystemerne SC2 og SC1 ved:

 • Integreret antenne
 • Forudinstallerede højttalere
 • Mikrofon
 • For optimal Bluetooth-® og radiomodtagelse
Højteknologiske med hensyn til sikkerhed
 • Den unikke måde at producere hjelm skaller på Schuberther giver lav vægt med optimal stabilitet. Direct fiber Processing (DFP) er en nyskabelse ved Schuberth. En endeløs glas tråd skæres i stykker af en robot og sprænges i en støbeform. Denne præform er bagt med tilsætning af en præcist defineret mængde harpiks under højt tryk i en overfyldt form til en hjelm shell med ekstraordinær styrke. En multi-del konstruktion af den indvendige Shell giver et højt strømforbrug og sikrer mere sikkerhed
Altid frit udsyn
 • For at sikre vores kunder den bedst mulige køre-og bære oplevelse har vi udstyret vores C4 Pro med en Pinlock-anti friktions plade som standard. Kun ved konstant at teste vores produkter kan vi opfylde vores egne kvalitetsstandarder og sikre vores kunders tilfredshed. Schuberth ønsker dig en god tur!
Passer præcist, sidder sikkert
 • Motorcykel hjelmen overholder test standarden ECE R 22,05 og kan således drives i hele Europa. Hjelmen fås i størrelserne fra XS til 3XL. Dette svarer til hoved omkredse fra 52 til 65 centimeter
Bemærk: 5 års garanti fra producenten, når du registrerer dit køb på deres websted,
Størrelser
Bestillingsstørrelse XXS XS S M L XL 2XL 3XL
Hovedomkreds (cm) 50-51 52-53 54-55 56-57 58-59 60-61 62-63 64-65

Udskift straks din hjelm, hvis:

Husk på din hjelm er kun designet til ET enkelt slag. Et stød kan knække den ydre skal eller komprimere dens stødabsorberende foring. Du kan muligvis ikke se det og opdage ikke denne skade. Enhver påvirkning i et brud eller et fald fra så lavt som 1,22 m er nok til at beskadige din hjelm.

Skallen, foringen eller fastholdelsessystemet er efter det beskadiget. Hjelmskallen og den stødabsorberende foring samt fastholdelsessystemet, skal altid være i god stand for at give dig den allerbedste beskyttelse.

Selvom din hjelm ikke er blevet beskadiget, skal den alligevel udskiftes hvert 3. til 5. år Afhængigt af hvor meget du bruger den, vil UV-stråler over tid og aldring af klæbemiddel beskadige og nedbryde komponenter i din hjelm. Husk brug af en beskadiget hjelm, kan øge risikoen for alvorlig personskade eller død i en ulykke.

Brug din hjelm korrekt

For at reducere risikoen for alvorlig personskade eller død:

Juster aldrig dit hjelmtilbehør, mens du kører – Foretag kun hjelmjusteringer, når de er stoppet.

Slip aldrig din hjelm – Hvis du slipper hjelmen, kan det knække skallen eller beskadige beskyttelsesskummet. Skaden er ikke synlig. Din hjelm er kun designet til ET slag. Se “Udskiftning af hjelm for at få flere oplysninger om, hvad du skal gøre, når hjelmen er faldet.

Hæng aldrig hjelmen fast på noget feks. dit spejle, styr eller sissy barer – Hvis du gør det, kan de falde, men de kan også beskadige hjelmens beskyttende skum eller foring.

Brug aldrig insektmiddel på eller omkring din hjelm – Insektafvisende middel vil beskadige hjelmens visir, skal, og beskyttende skum.

Udsæt aldrig hjelmen for benzin eller benzindampe – Benzin kan beskadige hjelmens visir, skal og beskyttende skum eller andre komponenter.

Brug altid briller -øjenbeskyttelse – Hvis du ikke bruger en hjelm med ansigtsskærm. Det er vigtigt du altid bære øjenbeskyttelse, når du kører.

Vær altid meget opmærksom på lyde – din hjelm kan nedsætte din hørelse betydelig. Din hjelm er dog ikke en form for høreværn.

Opbevar altid din hjelm i hjelmposen, når den ikke er i brug, for at reducere utilsigtet overfladeskade.

Ind spekter din hjelm

Brug altid hjelmen korrekt for at reducere risikoen for alvorlig personskade eller død.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Størrelse 40 × 30 × 40 cm
Hjelm størrelse

S, M, L, XL, 2XL