Schuberth C3 PRO Sestante Red

kr. 3.999

Schuberth C3 PRO Sestante Red
Flip Up-hjelmen til den sportslige kører. Komfortabel og dokumenteret mere end 100.000 gange.

Vores shop er 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver vi dig altid en reel fair betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HJC,  HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, FORMA, DAYTONA M.M.

 

Beskrivelse

Schuberth C3 PRO Sestante Red 13

Schuberth C3 PRO Sestante Red

Materialer af høj kvalitet. Gennemtænkt operatørvenlige funktioner. Testet grundigt for din sikkerhed. Teknisk dybdegående viden og mange års erfaring, gør C3 Pro til det funktionelle vidunder, den er.
I mange år har været den mest populære hjelm i Schuberth program. Den er et universelt talent med hensyn til funktionalitet, komfort og beskyttelse.
Schuberth C3 Pro er en flip -up hjelm i sær klasse, som er lige så velegnet til lange ture som hurtigere strækninger.

Funktioner:

Passer perfekt og sikkert:
Motorcykelhjelmen der i overensstemmelse med teststandarden ECE: R 22.05 kan bruges i hele Europa. Schuberth C3 Pro Sestante fås i størrelser fra Xs til 3xl. Dette svare til hovedomkredsen fra 52 til 65 centimeter.

High Tech med hensyn til sikkerhed:

Hjelmskallen er specielle fremstillede med Schuberth hjelmskaleteknologi der gør det muligt at kombinere lav vægt med optimal stabilitet. Glasfiber med en speciel harpiks presses ind i formen med et høj tryk og under høj temperatur. En konstruktion i flere dele, af den indre skal muliggør højere optagelse af stød og øger derfor sikkerheden.

Komfortabelt foring holder hoved køligt:

Den indvendige foring er konstrueret således, at hjelmen er komfortabel, sikker og altid behagelig at have på. Der er andvendt Coolmax® tekstiler på indersiden af hjelmen, for at skabe et optimalt klima. Interpower®-belægninger transporterer fugt effektivt og skaber ekstra køling til kørren af hjelmen. Naturligvis er den indvendige foring Öko Tex 100-certificeret, som kan fjernes og vaskes.

Præcis og sikker:

Micro Lock Ratchet Lock Ratchet Lock gør det muligt simpelt og ideelt at justere hageremmen til dit hoved, hver gang du sætter motorcykelhjelmen på. Længden af hageremmen kan justeres på begge sider så den ikke genere.

Visir giver klar udsyn:

Visiret er lavet af ridsefast polycarbonat, fremstillet i sprøjtestøbningsprocessen. Det klare visir er klassificeret som optisk klasse 1. Skift af visir klares let uden værktøj. Anti dug er klar Pinlock: Garanteret intet tåge ved hjælp af princippet om dobbelt lag.

Videnskab skabt med vindtunnelens aerodynamik:

Den specielle udformning af hjelmskallen og den aerodynamiske spoiler, er udviklet i Schuberth Wind Tunnel. Resultatet: Et klart forbedret kontakttryk, ingen løft, retningsstabilitet og ingen buffering. Alt dette skaber afslappet og sikker kørsel selv ved højere hastigheder.

Akustikken:

C3 Pro er en af de mest støjsvage hjelme i verden. Halspuden er ergonomisk formet og harmoniseret med vindretningen. Formen på hjelmskallen er aero akustisk harmoniseret med vindstrømmene omkring hjelmen. Turbulatorer på visiret resulterer et minimeret støj og forhindrer at det fløjter, når visiret er åbent. Vi undersøgte meget detaljeret om at være i stand til at bygge en ekstremt stille hjelm, og det lykkedes os at gøre det!
Det lave støjniveau fremmer aktivt mere koncentreret kørsel og der er med til, altid at føre dig sikkert hjem.


Og ud i det i det dejlige solskin:

Et solskærm er installeret i Schuberth C3 Pro Sestante fra starten. Solskærmen kan forlænges eller trækkes tilbage med en bevægelse af hånden, dette sker ved hjælp af en skyder på hjelmkanten. Nu kan du reagere lyn hurtigt ved pludselig solblænding.

Se og bliv set: Reflekterende elektroder:

Som alle Schuberth-hjelme har C3 Pro Sestante også reflekterende puder på undersiden af hjelmkraven. Dette hjælper dig med at blive set bedre i mørket. Et plus for din sikkerhed.

Altid frisk luft og ventilationen:

Permanent luftcirkulation betyder uafbrudt friskluftindtag. Hovedluftningen og den indirekte visir luftning fører luften længere ind i luftnings kanalerne. Den indvendige skal fordeler åndedrætsluften jævnt i den indre del af hjelmen. Ventilationsåbningerne kan reguleres. Et luftudtag på bagsiden garanterer en konstant luftstrøm.

Schuberth kommunikation Src System ™ Pro:

Let at installere. Let at kontrollere. Perfekt integreret i hjelmen.

5 Års garanti efter du har registreret din hjelm på Schuberth garanti registation.

http://www.schuberth.com/da/products/motorbikes/warranty-registration.html

Størrelses skema
Bestillingsstørrelse XXS XS S M L XL 2XL 3XL
Hovedomkreds (cm) 50-51 52-53 54-55 56-57 58-59 60-61 62-63 64-65

Yderligere information

Hjelm størrelse

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL