Schuberth C3 PRO Sestante Blue

kr. 3.999

Schuberth C3 PRO Sestante Blue
Flip Up-hjelmen til den sportslige kører. Komfortabel og dokumenteret mere end 100.000 gange.

Vores shop er 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver vi dig altid en reel fair betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HJC, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, FORMA, DAYTONA M.M.

Varenummer (SKU): 51-2109 Kategorier: , , Tags: ,
 

Beskrivelse

 

Schuberth C3 PRO Sestante Blue 13

Schuberth C3 PRO Sestante Blue

Materialer af høj kvalitet. Gennemtænkt operatørvenlige funktioner. Testet grundigt for din sikkerhed. Teknisk dybdegående viden og mange års erfaring, gør C3 Pro til det funktionelle vidunder, den er.
I mange år har været den mest populære hjelm i Schuberth program. Den er et universelt talent med hensyn til funktionalitet, komfort og beskyttelse.
Schuberth C3 Pro er en flip -up hjelm i sær klasse, som er lige så velegnet til lange ture som hurtigere strækninger.

Funktioner:

Passer perfekt og sikkert:
Motorcykelhjelmen der i overensstemmelse med teststandarden ECE: R 22.05 kan bruges i hele Europa. Schuberth C3 Pro Sestante fås i størrelser fra Xs til 3xl. Dette svare til hovedomkredsen fra 52 til 65 centimeter.

High Tech med hensyn til sikkerhed:

Hjelmskallen er specielle fremstillede med Schuberth hjelmskaleteknologi der gør det muligt at kombinere lav vægt med optimal stabilitet. Glasfiber med en speciel harpiks presses ind i formen med et høj tryk og under høj temperatur. En konstruktion i flere dele, af den indre skal muliggør højere optagelse af stød og øger derfor sikkerheden.

Komfortabelt foring holder hoved køligt:

Den indvendige foring er konstrueret således, at hjelmen er komfortabel, sikker og altid behagelig at have på. Der er andvendt Coolmax® tekstiler på indersiden af hjelmen, for at skabe et optimalt klima. Interpower®-belægninger transporterer fugt effektivt og skaber ekstra køling til kørren af hjelmen. Naturligvis er den indvendige foring Öko Tex 100-certificeret, som kan fjernes og vaskes.

Præcis og sikker:

Micro Lock Ratchet Lock Ratchet Lock gør det muligt simpelt og ideelt at justere hageremmen til dit hoved, hver gang du sætter motorcykelhjelmen på. Længden af hageremmen kan justeres på begge sider så den ikke genere.

Visir giver klar udsyn:

Visiret er lavet af ridsefast polycarbonat, fremstillet i sprøjtestøbningsprocessen. Det klare visir er klassificeret som optisk klasse 1. Skift af visir klares let uden værktøj. Anti dug er klar Pinlock: Garanteret intet tåge ved hjælp af princippet om dobbelt lag.

Videnskab skabt med vindtunnelens aerodynamik:

Den specielle udformning af hjelmskallen og den aerodynamiske spoiler, er udviklet i Schuberth Wind Tunnel. Resultatet: Et klart forbedret kontakttryk, ingen løft, retningsstabilitet og ingen buffering. Alt dette skaber afslappet og sikker kørsel selv ved højere hastigheder.

Akustikken:

C3 Pro er en af de mest støjsvage hjelme i verden. Halspuden er ergonomisk formet og harmoniseret med vindretningen. Formen på hjelmskallen er aero akustisk harmoniseret med vindstrømmene omkring hjelmen. Turbulatorer på visiret resulterer et minimeret støj og forhindrer at det fløjter, når visiret er åbent. Vi undersøgte meget detaljeret om at være i stand til at bygge en ekstremt stille hjelm, og det lykkedes os at gøre det!
Det lave støjniveau fremmer aktivt mere koncentreret kørsel og der er med til, altid at føre dig sikkert hjem.


Og ud i det i det dejlige solskin:

Et solskærm er installeret i Schuberth C3 Pro Sestante fra starten. Solskærmen kan forlænges eller trækkes tilbage med en bevægelse af hånden, dette sker ved hjælp af en skyder på hjelmkanten. Nu kan du reagere lyn hurtigt ved pludselig solblænding.

Se og bliv set: Reflekterende elektroder:

Som alle Schuberth-hjelme har C3 Pro Sestante også reflekterende puder på undersiden af hjelmkraven. Dette hjælper dig med at blive set bedre i mørket. Et plus for din sikkerhed.

Altid frisk luft og ventilationen:

Permanent luftcirkulation betyder uafbrudt friskluftindtag. Hovedluftningen og den indirekte visir luftning fører luften længere ind i luftnings kanalerne. Den indvendige skal fordeler åndedrætsluften jævnt i den indre del af hjelmen. Ventilationsåbningerne kan reguleres. Et luftudtag på bagsiden garanterer en konstant luftstrøm.

Schuberth kommunikation Src System ™ Pro:

Let at installere. Let at kontrollere. Perfekt integreret i hjelmen.

5 Års garanti efter du har registreret din hjelm på Schuberth garanti registation.

http://www.schuberth.com/da/products/motorbikes/warranty-registration.html

Størrelses skema
Bestillingsstørrelse XXS XS S M L XL 2XL 3XL
Hovedomkreds (cm) 50-51 52-53 54-55 56-57 58-59 60-61 62-63 64-65

Udskift straks din hjelm, hvis:

Husk på din hjelm er kun designet til ET enkelt slag. Et stød kan knække den ydre skal eller komprimere dens stødabsorberende foring. Du kan muligvis ikke se det og opdage ikke denne skade. Enhver påvirkning i et brud eller et fald fra så lavt som 1,22 m er nok til at beskadige din hjelm.

Skallen, foringen eller fastholdelsessystemet er efter det beskadiget. Hjelmskallen og den stødabsorberende foring samt fastholdelsessystemet, skal altid være i god stand for at give dig den allerbedste beskyttelse.

Selvom din hjelm ikke er blevet beskadiget, skal den alligevel udskiftes hvert 3. til 5. år Afhængigt af hvor meget du bruger den, vil UV-stråler over tid og aldring af klæbemiddel beskadige og nedbryde komponenter i din hjelm. Husk brug af en beskadiget hjelm, kan øge risikoen for alvorlig personskade eller død i en ulykke.

Brug din hjelm korrekt

For at reducere risikoen for alvorlig personskade eller død:

Juster aldrig dit hjelmtilbehør, mens du kører – Foretag kun hjelmjusteringer, når de er stoppet.

Slip aldrig din hjelm – Hvis du slipper hjelmen, kan det knække skallen eller beskadige beskyttelsesskummet. Skaden er ikke synlig. Din hjelm er kun designet til ET slag. Se “Udskiftning af hjelm for at få flere oplysninger om, hvad du skal gøre, når hjelmen er faldet.

Hæng aldrig hjelmen fast på noget feks. dit spejle, styr eller sissy barer – Hvis du gør det, kan de falde, men de kan også beskadige hjelmens beskyttende skum eller foring.

Brug aldrig insektmiddel på eller omkring din hjelm – Insektafvisende middel vil beskadige hjelmens visir, skal, og beskyttende skum.

Udsæt aldrig hjelmen for benzin eller benzindampe – Benzin kan beskadige hjelmens visir, skal og beskyttende skum eller andre komponenter.

Brug altid briller -øjenbeskyttelse – Hvis du ikke bruger en hjelm med ansigtsskærm. Det er vigtigt du altid bære øjenbeskyttelse, når du kører.

Vær altid meget opmærksom på lyde – din hjelm kan nedsætte din hørelse betydelig. Din hjelm er dog ikke en form for høreværn.

Opbevar altid din hjelm i hjelmposen, når den ikke er i brug, for at reducere utilsigtet overfladeskade.

Ind spekter din hjelm

Brug altid hjelmen korrekt for at reducere risikoen for alvorlig personskade eller død.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Størrelse 40 × 30 × 40 cm
Hjelm størrelse

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL