Udsalg! 70%
 

SCHUBERTH S2 Sport Sort

kr. 999

SCHUBERTH S2 Sport Sort

Schuberth S2 Sport er den perfekte i forholdet mellem vægt, kompakthed, gennemførlighed og kørekomfort.

 

Beskrivelse

SCHUBERTH S2 Sport Sort 1

SCHUBERTH S2 Sport Sort

SCHUBERTH S2 Sport Sort 2Schuberth S2 Sport er den perfekte i forholdet mellem vægt, kompakthed, gennemførlighed og kørekomfort.

Den er konstrueret og udstyret til den sporty TOUR RIDER, der ikke ønsker at gå på kompromis.

Den har den perfekte pasform for højeste sikkerhed.

FULL face hjelm:

S2 ydre skal af hjelmen er kombineret med den bedste aerodynamiske form, som deraf følge bedste beskyttelse.

Desuden har vi lagt stor vægt på lav vægt og optimal stabilitet. En multipart konstruktion af den indre skal med komplekse segmentering, giver større kraft optagelse. Den har gennem flere zoner opskumning, af den indre skal, resultere i store afdæmpende virkning egenskaber. Alt dette er med til at stå for maksimal sikkerhed.

Strømlinet og meget stille:

Den særlige udformning af hjelmskallen og forkanten af ​​hjelmen, yde den nødvendige downforce. Endnu højere hastigheder fører ikke til løft kræfter. Desuden S2 Sport har en reduceret luftmodstand og optimeret retningsstabilitet. Når du kører på en ”nøgn” cykler er buffeting også tydeligt reduceret. Schuberth har brugt mange timer i deres nye akustiske vindtunnel. Derfor er  S2 Sport en af ​​de roligste fuld face hjelme der eksistere.

VISION og klart syn:

Visiret er fremstillet af ridsefast polycarbonat, fremstillet i sprøjtestøbningsprocessen. Det klare visir er klassificeret som optisk klasse 1.

Ændring er reel barns leg med uden brug af værktøj. Dug klar: Garanteret ingen tåge på grund af dobbelt skærm princip PinLock.

PROAKTIV SIKKERHED:

Som enhver Schuberth motorcykel hjelm, har S2 Sport reflekterende puder på hjelmens bagkant. Dette sikrer, du er nemme at få øje på i mørke.

UDEN PÅ HARD – INDE I SOFT:

Schuberth har valgt de bedste materialer. Coolmax® tekstiler på indersiden, sørger for hurtig og pålidelig transport af fugt, til ydersiden. Samtidig yder det en komfortabel indvendig temperatur i hjelmen for rytteren. Ventilationsåbninger kan åbnes eller lukkes via en sommer eller vinter stilling polstring. Den indvendige foring er konstrueret på en sådan måde, at en komfortabel ventilation er mulig. Al dæmpnings materiale i hjelmen er anti-allergifremkaldende og antibakterielle. Endvidere kan den fjernes og vaskes.

Kør bare ud i LYSET:

Solskærm

En solskærm er installeret i S2 Sport. Solskærmen kan udvides eller trækkes tilbage med eni hånd. Du kan   reagere lyn hurtig, hvis der pludselig er sol blænding.

SIKKERHEDSHENSYN:

A.R.O.S.

Anti-Roll-Off-System (AROS) er specielt udviklet af Schuberth. Det sikrer, at hjelmen ikke kan dreje væk fra hovedet mod ryggen, når hageremmen er lukket og justeret korrekt. Dette reducerer skader i brystet – i tilfælde af en ulykke.

SIMPEL og genial:

Dobbelt D-LOCK

Den dobbelte D-lock gør tilpasningen af ​​hageremmen nemt og præcist og pålideligt bliver på plads. På grund af sin enkelhed, pålidelighed og sikkerhed, det dobbelte D-låsen er låsen brugt og fastsat i racing. S2 Sport leveres som standard med denne lås.

Denne motorcykel hjelm er i overensstemmelse med den test standard ECE R 22.05, og kan derfor anvendes i hele Europa. S2 Sport fås i størrelser f.ra XS til 3XL. Dette svarer til hovedet omkredse fra 52 til 65 centimeter

Yderligere information

Vægt 2 kg
Størrelse 45 × 35 × 45 cm
Hjelm størrelse

XS