Regler for rabat kunder

(Til kunder med rabat aftale) 

Tak for din interesse på vores X1 kunderabat webside, vi byder dig hjertelig velkommen som kunde her. 

For at handle med vores rabatordning, skal du have et medlemskab ved Politiets venskabsforening IPA,

det vigtigt du nøje gennemlæser vores regler.


Vi håber du finder vores program fristende og tiltrækkende.   

Vi skal dog gøre dig opmærksom, at vi stiller nogle særlige handelsbetingelser for at handle her hos os.

1.  Al handel med IPA-rabat, foregår kun gennem X1 websiden 

2.  Man er velkommen til at møde op i X1 fysiske butik Snaremosevej 23E 7000 Fredericia, her er det vigtigt, der ikke snakkes pris, af hensyn til vores øvrige kunder.

Vores fysiske butik/showroom er fyldt med MC gear, men lagerføre kun ganske lidt af det store program, vi tilbyder på websiden. Derfor kan det være klogt at kontakte os først, hvis det er en bestemt vare eller størrelse du går efter.  

3. Oftest skal der forventes 4 – 5 dages leveringstid, på vare vi ikke har på lager i Fredericia, men i mange tilfælde vil ordren komme, fra enten Sverige eller Finland, hvor vores hovedleverandør har lager. 

Ordre sendes med UPS eller Post Danmark direkte til din adresse. Det sendes fragtfrit ved ordre over kr. 2000,- Ordre under sendes for kr. 90,-

Efter du har oprettet dig og er logget ind, vil du øverst i højre side kunne se en menu specielt for kunder med rabatordning (IPA menu) tryk her for at komme til shoppen

Regler for rabat kunder 1

Lidt om X1

X1 har siden starten 2004 specialiseret sig i MC Udstyr med fokus på personlig sikkerheds beklædning og udstyr. Den linje har vi fortsat valgt at forfølge. 

I starten af 2004 fokuserede vi på egen design fremstilling af sikkerhedsbeklædning, var producent af mærket “Storgaard Wear®” som gav god erfaring og gav os en bred viden og teknisk indsigt.  

Den ekspertise vi i de år opnåede, nyder vore kunder i dag stadig godt af. 

I 2019 valgte vi stoppede med egen produktion, specielt fordi de nye verificeringsregler, som vi i øvrigt glæder os over, men samtidig er forbundet med store omkostninger i forhold til testning af produkterne.

Vi har siden 2006 været autoriseret Schuberth forhandler, det samme gælder Daytona støvler, Cardo / Sena kommunikation, Givi tasker og bokse, Batterier, CTek batteriladere m.m.  

Februar 2021 valgte vi derfor lade beklædningsdele gå til to store Skandinaviske kvalitetsmærker “Halvarssons” og “Lindstrand”

 Vores program på IPA siden, vil løbende blive udvidet 

Der kan aftales besøg for IPA-forening uden for normale åbningstider ved mail kontakt på info@x1.dk 

Vi står selvfølgelig også til rådighed på vores mail info@x1.dk – tlf. 60887550 

Med venlig Hilsen 

Søren Storgaard Lorentzen