X1 er en socialøkonomisk virksomhed

Hvad er en socialøkonomisk virksomhed?

Du skal vide, når du vælger at handle hos X1, vælger du samtidig at yde et socialt medborgerligt ansvar. Jo mere du handler, hos X1 jo større omsætning og jo flere socialøkonomiske medarbejdere kan vi ansætte.

Vores samfund er i dag bygget op om, at få skabt virksomheder med størst mulig overskud og profit. Vi skal have flest mulige i arbejde, det kan vi alle sikkert blive enige om.
Det kræver at vi tilpasser os den verden vi lever i, hvor alting skal gå stærkere og stærkere – konkurrencen bliver hårdere og hårdere, forventninger og krav til medarbejdere og hinanden, bliver konstant større og større. Samtidig skal vi være fleksible og omstillingsparate.


Men har du nogensinde tænkt på, at mange mennesker af en eller anden grund falder uden for disse normen, og kan ikke leve op til disse krav og forventninger?
Hvad skal vi lige stille op med dem? Mange har valgt at lukket øjnene for dem med det resultat, at mange af de udsatte på den måde kommer til at føle sig tilsidesat og kasseret i det danske samfund.


Socioøkonomiske ansatte: Hvis man er parat til at give disse medborgere en chance, ligger der rent faktisk en stor forsømt potential ressource, både menneskelig og arbejdsmæssigt. De
er alle ramt af forskellige former for funktionsnedsættelser som gør, at de ikke kan klare sig på det ordinære arbejdsmarked. Men faktisk har vi her en stor gruppe mennesker, med mange forskelige faglige kompetencer.


X1 vil gerne være med til, at disse mennesker får retten til at have et meningsfyldt arbejde. Derfor er X1 en socialøkonomisk virksomhed. Vores medarbejdere kan have nogle vanskeligheder, af den ene eller anden art, men de vil altid yde dig den bedst mulige betjening.


Med venlig hilsen


Søren K. Storgaard Lorentzen
X1Åbningstider Den fysiske butik er åbent om lørdagen fra 10 -14 Der kan dog bestilles tid andre dage for handel på 60887550

Vis X1.dk på et større kort
BEMÆRK!!! Vi holder LUKKET i fysisk butik fra d.10.November Til freddag d.6.December I December er der åbent fredag fra kl 12 -16 og lørdag kl. 10 - 16
Klik her for vores mobilside