Grand Canyon Murray Læderjakke Hoodie Herre

kr. 1.999

Grand Canyon MURRAY JAKKE Herre

Grand Canyon MURRAY LÆDERJAKKE Hoodie Herre
Jakken har et særligt robust ungt urban look, med aftagelig hoodie hætte.
X1 er lig med fair priser - Bedste service - bedste fair vejledning - Testet kvalitets produktudvalg - mere end 14 års erfaring - 100% dansk virksomhed - Gratis fragt på alle ordre over 1200 kr - Kvalitets produkter fra nogle af de førende producenter i verden - mc gear af høj klasse - Netshop med butik og showroom.

 

 

 

Beskrivelse

MURRAY JAKKE Herre

Grand Canyon MURRAY LÆDERJAKKE Hoodie Herre

Murray er en fin blød læderjakke Hoodie fra Grand Canyon. Den er fremstillet af en mat sort, tyk oksekind. Detaljer som quiltede sømme på skuldre og albuer, bronze lynlåse og quiltet ryg polstring giver jakken et særligt robust ungt urban look, med en aftagelige Hoodie hætte. Leveres med niveau 1 beskyttere på skuldre og albuer. På bagsiden er der en blød skumbeskytter. Lomme til CE type 2-ryg beskytter sælges separat. Indersiden har en sort, lun termo foring, der øger komforten. På forsiden er der 4 lommer med lynlås, på indersiden 2 store lommer.

Bemærk, størrelsesdiagrammer er altid en indikation for din størrelse. Din perfekte størrelse afhænger af mange aspekter. Størrelsesoplysningerne nedenfor leveres af producenten og garanterer ikke en perfekt pasform. Hvis du tøver med din størrelse, er tilpasning altid bedre.

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper dig gerne!

size-chart-gc (1)

 

 

Yderligere information

Vægt 5 kg
Størrelse Herre

, , , , ,