SCHUBERTH M1 PRO Mat-Sort

kr. 3.499

SCHUBERTH M1 PRO Mat-Sort
Der er mange funktioner på denne hjelm, en af dem er, at man kan fjerne visir og erstatte den med en top, som blot kan klikkes på plads.
Varenummer (SKU): 51-1965 Kategorier: , , , Tags: , ,
 

Beskrivelse

SCHUBERTH M1 PRO Mat-Sort 1

SCHUBERTH M1 PRO Mat-Sort

SCHUBERTH M1 PRO Mat-Sort 2Schuberth Metropolitan 1 Helmet

Metropolitan 1 er for MC kunden, som syntes motorcykling handler om lidenskab, livsstil og ydeevne. M 1 hjelmen er derfor velegnet til alle former for bikeing, hvor der ønskes en åben face hjelm.

Den er fremstilet i en høj kvalitet, funktionalitet og sikkerhed.

Der er mange funktioner på denne hjelm, en af dem er, at man kan fjerne visir og erstatte den med en top, som blot kan klikkes på plads. Toppen giver hjelmen et virkelig usædvanligt, attraktivt udseende og giver rytteren mulighed for at køre helt uden visir eller kun bruge solskærmen for øjenbeskyttelse.

Alle Metropolitan 1 hjelme er designet til at tilkøbe Schuberths kommunikations SRC-System. Hver hjelm er udstyret med integrerede højttalere og to skjulte mikrofoner. SRC-System i sig selv er tilgængelig som en add-on. Og for at gøre det endnu bedre, har Schuberth elegant inkorporeret systemet i hjelmens design.

Integration af plug & play SRC-System i den bageste af hjelmen er barneleg. Op til to ryttere kan kommunikere med hinanden ved hjælp af SRC-System og det er også muligt at lytte til musik. En forbindelse til en mobiltelefon foretages via Bluetooth og stemmestyring bruges til at aktivere de vigtigste funktioner (VOX teknologi).

Funktioner:

Aerodynamisk optisk klasse 1 ansigtsskærm

Forberet til Pinlock-klar anti-dug ansigtsskærm funktioner HalfMax Visor teknologi

Integreret indre solskærm

Optimerede aero akustik

Bageste udluftning gennem Schuberth 3D logo

Åndbar, svedtransporterende, antibakteriel liner er fuldt aftagelig

Pre-installeret mikrofon og højttalere til snap-in SRC-system (sælges separat)

Yderligere information

Vægt 2 kg
Størrelse 45 × 35 × 45 cm
Hjelm størrelse

XS, S, M, L, XL, 2XL