Lindstrands Sunne Laminat Jakke Grå – Sort

kr. 3.999

Lindstrands Zion Cargo Buks Herre Sort Korte Ben

Lindstrands Sunne Laminat Jakke Grå-Sort

Lindstrands Sunne er en fin adventure laminat jakke, med rigtig god pasform og så samtidig til en overkommelig pris

 

Beskrivelse

Lindstrands Zion Cargo Buks Herre Sort Korte Ben

Lindstrands Sunne Laminat Jakke Grå – Sort

Denne Lindstrands Sunne Laminat motorcykeljakke Grå/sort er en holdbar, multifunktionel, åndbar vind og vandtæt 2-lags eventyr- og turjakke. Ud over den ydre 420 Denier fleksible PA -vævning med en lamineret Dryway Plus vandtæt og åndbar membran er yderdelen behandlet med DWR, Durable Water Repellent, for at holde dig tør, især under omskiftelige køreforhold.

En fuldt aftagelig Innoborne Isoleret foring kan også bruges som en afslappet jakke, når du ikke kører. Stormkraven kan let sættes på plads eller fjernes ved hjælp af han/hun lynlåse. Lange justerbare ventilationsåbninger er monteret på ærmerne og brystet og en fuld talje lynlås muliggør let og robust forbindelse til enhver Lindstrands eller Halvarssons læder eller tekstil motorcykel bukser, især er der matchende Lindstrands Sunne tekstilbukser.

Til beskyttelse har denne alsidige jakke Hi-Art, Hi Abrasion Resistant Textile, monteret i udsatte områder og CE-niveau 1 justerbare beskyttere monteret på albuer og skuldre med mulighed for at acceptere en Halvarssons rygskjold. Samtidig er Sunne til en overkommelig pris.

Lamineret membran – Membranen er lamineret til indersiden af det ydre stof.

Aftagelig membran – Membranen er lamineret til stoffet i en aftagelig “jakke” eller “bukser”.

Drop liner membran (Z-liner) – Membranen hænger løs i mellem det ydre materiale og foret.

Fordele og egenskaber ved Lindstrands Sunne Laminat motorcykeljakke inkluderer;

 • Holdbar og fleksibel 2-lags jakke med lamineret Dryway Plus-membran
 • DWR (Durable Water Repellent) behandlet tekstil
 • HI-ART, Høj slidstærk tekstil, forstærkning ved skuldre og albuer
 • Aftageligt termofor med Innoborne® isolering, som også kan bruges som en separat jakke
 • CE -certificeret i klasse AA
 • Justerbar, CE -certificeret, niveau 1 beskyttere monteret på skuldre og albuer
 • Lange justerbare ventilationsåbninger monteret på ærmerne og brystet “Åben ryg” Ventil på tværs af skuldrene for forbedret ventilation, når lynlåse foran er åbne
 • Aftagelig stormkrave
 • Kan suppleres med en Halvarssons/Lindstrands rygbeskytter
 • Lang lynlås til let og robust forbindelse til Lindstrands eller Halvarssons motorcykelbukser i læder eller tekstil
 • 2 års garanti

LINDSTRANDS.

Vi bruger innovative, state-of-the-art tekstiler og teknologier sammen med en frisk fordomsfrihed

designfilosofi for at give dig, vores motorcykelryttere, de bedst mulige løsninger uanset betingelser.

Sikkerhed og komfort har altid været topprioritet for forsknings- og udviklingsteamet gennem Lindstrands historie. Jo bedre tøjet føles, jo bedre kan du fokusere på din rejse og jo mere kan du nyde din tur. Lindstrands er mærket for dig, der leder efter noget andet end mainstream. Du ung af sind, der nyder eventyr og tør at gå den ekstra mil. For dig vil Lindstands ikke kun opfylde, men overgå enhver forventning.

SIKKERHED GENNEM KOMFORT.

Har hele tiden været vores ”vejledende mål” Lindstrands historie. Jo mere behageligt tøjet er, jo bedre kan du koncentrere dig om dit eventyr. Vi udvikler os konstant såvel som materialer og tekniske funktioner i vores beklædningsgenstande for at kunne tilbyde det bedste mulige løsninger for vores ryttere uanset betingelserne.

Lindstrands er mærket for folk, der nyder eventyr og der tør gå den ekstra mil for en god oplevelse. Vi vil have, at vores ryttere ikke kun har en behagelig og sikker tur. Vi vil have dem til at glemme, at de har vores på gear og bare nyder turen.

Jo mere behageligt tøjet er, jo bedre du kan du koncentrere dig om dit eventyr.

Motorcyklistens personlige beskyttelse er omfattet af lovgivningen i EU -forordningen 2016/425. Alle produkter, der har til formål at beskytte brugeren mod en eller anden fare skal testes af et akkrediteret laboratorium til en skriftlig CE -standard eller Regulering. Laboratoriet udsteder et CE -certifikat for hvert produkt, hvis det passerer

Kriterier.

Der udføres forskellige tests for produkter som handsker, støvler, lemmer, rygbeskyttere osv. Generelt er mekaniske tests og uskadelighedstest udført i henhold til hver CE -standard. Hvis produktet kun beskytter mod årstider, såsom regn og vind, behøver det ikke at blive testet og certificeret.

Både importøren og distributøren er ansvarlige for at sikre, at produkter, der bringes ind og markedsføres i EU, er testet og certificeret.

Folkene bag Lindstrands -mærket er meget erfarne i at udvikle sig produkter på dette område og har været i spidsen for udvikling og test.

SYNING
Vi vælger tråd, der passer til materialet, så sømme bliver så stærke som muligt. Vi bruger Triple Stitch i sårbare områder af vores lædertøj.

YDRE STOF
Yderstof er læder eller tekstil med forskellige typer overfladebehandling.

HI-ART
Dette er hvor HI-ART® er placeret i vores beklædningsgenstande. Vores beskyttede materiale gør tøj utroligt slidstærkt og bruges i de fleste af vores produkter.

ARMOUR

Beklædningsgenstande, der bruger rustning, har syet velcro i dem for at holde rustningen på plads og for at lette justeringen.

MEMBRAN
Nogle beklædningsgenstande har også en syet eller aftagelig membran. Tapede sømme, naturligvis.

AIR MESH
Vi bruger ofte Air Mesh bag panser for bedre komfort.

FORING
Tættest på kroppen er en foring, syet i eller aftagelig. Normalt lavet af ventileret mesh, temperaturregulerende Outlast® eller en varm, quiltet foring

Slidprøver udføres på konstruktionen i tre forskellige zoner (alle lag sammen) på beklædningsgenstanden eksklusive de aftagelige foringer. Kravene varierer i disse forskellige dele af kroppen. Skuldre, albuer, hofter og knæ har højere krav end øjeblikkelige indre lår eller armhuler.  AAA er det højeste ydelsesniveau og derefter AA og A. Kriterierne for B er de samme som for A, men uden stødbeskyttere. For at opfylde et bestemt ydelsesniveau for et produkt skal resultaterne af alle mekaniske tests nå kriterierne for dette niveau.

Cerfications level

Tøj, der er lavet af det rigtige stof

Når vi skaber nye produkter, sætter vi os høje standarder. Vores hemmelige opskrift på succes er et århundrede med håndværk blandet med højteknologi. Resultatet er motorcykeludstyr, der ligger langt foran pakken. Bare spørg nogen af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores tøj dagligt, for eksempel. Vi har stor respons fra nogle af politistyrkerne rundt om i Europa. I dette afsnit kan du læse alt om de teknikker og metoder, vi bruger til at holde dig sikker og komfortabel på vejen.

 

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse Herre

, , , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...