Lindstrands PE Flex 100 Regnbukser i et åndbart stretchstof

kr. 770

Lindstrands PE Flex 100 Regnbukser i et åndbart stretchstof

Lindstrands PE Flex 100 Regnbukser i et åndbart stretchstof

Let at montere med åbning i siderne og lang lynlås. De passer udover enhver motorcykel buks

X1 shop er 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver vi dig altid en reel fair betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, FIVE5, DAYTONA M.M.
 

Beskrivelse

Lindstrands PE Flex 100 Regnbukser i et åndbart stretchstof

Lindstrands PE Flex 100 Regnbukser i et åndbart stretchstof

• Regnbukser i stretch materiale tilpasset til at have på over motorcykel beklædning.
• Tapede sømme. Justerbar talje og ben.
• Åbning i siderne.
• Mesh foret.
• Reflekser

https://lindstrandsmc.com/…/Lindstrands-Collection-2022…

https://halvarssonsmc.com/…/Halvarssons-Collection-2022…

Lindstrands vandtætte regnbukser, i sort, er vandtætte motorcykeloverbukser designet til hurtigt og let at blive fjernet fra tasken og monteret over læder- eller tekstilmotorcykelbukser. De åbne sider kombineret med meshforing hjælper med at tage dem på og tage af igen. De er åndbare reducere sved i varmere vejr.

Kan også andvendes som isulation på kølige dage.

Lindstrands er mærket for de mere dristige og eventyrlystne

Med moderne detaljer og sporty udseende er designet fokuseret på ryttere, der ønsker at skubbe grænserne uden at gå på kompromis med sikkerhed og ydelse. Den første produktion af motorcykelstøvler i 1950’erne, den viden, der blev samlet i disse år kombineret med moderne teknologi, har ført til en række tøj med de højeste standarder for komfort, ydeevne og sikkerhed.

Uanset om du kører på ørkenveje, skovstier eller byens gader, har Lindstrands et tøj, der tilfredsstiller dine behov. Som de siger, ” Hvis det fungerer i Skandinavien …”

Hvorfor Lindstrands

Vi bruger innovative, avancerede tekstiler og teknologier sammen med en frisk fordomsfri designfilosofi for at give dig, vores motorcykelryttere, de bedst mulige løsninger uanset forholdene.

Sikkerhed og komfort har altid været topprioriteten for forsknings- og udviklingsteamet gennem Lindstrands historie. Jo bedre tøjet føler, jo bedre kan du fokusere på din rejse, og jo mere kan du nyde din tur.

Lindstrands er mærket for dig, der leder efter noget andet end mainstream. Du, den unge af hjertet, der nyder eventyr og vover at gå den ekstra mil. For dig vil Lindstands ikke kun mødes, men overgå alle forventninger.

HVEM ER VI

Lindstrands , der blev grundlagt i 1891, begyndte at fremstille støvler til motorcykelryttere tilbage i 1950’erne. Lindstrands er stadig baseret i Malung, Sverige, og har gennem årene udviklet sig til et stærkt brand, der er synonymt med sikkerhed, kvalitet, bæredygtighed og stil. Vores identitet er svensk, men vores fokus er på behovene og kravene på det globale motorcykelmarked.

Lindstrands laver tøj til dem, der kan lide at skille sig ud og leve livet fuldt ud. Med et omfattende udvalg af beklædningsgenstande og tilbehør, der aldrig går på kompromis med sikkerheden, fortsætter Lindstrands episke tur med fokus på innovation og design med et skandinavisk touch.

CE-CERTIFICEREDE PRODUKTER

Der er dage, hvor ting ikke går efter planen. Først i disse tider begynder du at sætte pris på pålideligheden af ​​dit motorcykeludstyr. EU har endelig godkendt en ny standard, EN 17092, Beskyttelsestøj til motorcyklister .

Personlig beskyttelse af motorcyklister er omfattet af lovgivningen i EU-forordningen 2016/425. Dette betyder, at alle produkter, der er beregnet til at beskytte brugeren mod en eller anden fare, skal testes af et akkrediteret laboratorium til en skriftlig CE-standard eller -forordning. Laboratoriet udsteder et CE-certifikat for hvert produkt, hvis det opfylder kriterierne.

Der udføres forskellige tests for forskellige produkter såsom handsker, støvler, lemmerbeskyttere, rygbeskyttere osv. Generelt udføres mekaniske tests og uskadelighedstest i henhold til hver CE-standard. Hvis produktet kun giver beskyttelse mod årstider, såsom regn og vind, behøver det ikke at blive testet og certificeret.

Både importøren og distributøren er ansvarlige for at sikre, at de produkter, der bringes ind og markedsføres i EU, er testet og certificeret.

Personerne bag Lindstrands-mærket er meget erfarne med at udvikle produkter inden for dette felt og har været i front med at udvikle og teste beskyttelsesudstyr til motorcyklister.

 

Yderligere information

Vægt 3 kg
Størrelse 20 × 20 × 20 cm
Tøj Størrelse

XS, S, M, L, XL, XL2

Du kunne også være interesseret i...