Lindstrands jacket Liden Woman Grey/Pink

kr. 1.699

Lindstrands

Lindstrands jacket Liden Woman Grey/Pink

Liden er en af vores mest solgte jakker

 

Beskrivelse

Lindstrands

Lindstrands jacket Liden Woman Grey/Pink

KAN BESTILLES NU TIL FORVENTET LEVERING MAJ 2023

SOMMER TEKNOLOGI | Gade

Meget ventileret, glat tekstiljakke til kvinder

600D HI-TENACITY PE VÆVNING

  • Dryway+ funktionel membran som drop-liner
  • HI-ART forstærkningsmateriale ved skuldre og albuer
  • CE-certificeret til klasse AA
  • CE-certificeret, niveau 1-beskyttere
  • Lange lufthuller på ærmer og ryg
  • Kan suppleres med en rygbeskytter
  • Lang forbindelses lynlås til bukser

Størrelse: Pink 34-46,

LINDSTRANDS.

Vi bruger innovative, state-of-the-art tekstiler og teknologier sammen med en frisk fordomsfrihed designfilosofi for at give dig, vores motorcykel ryttere, de bedst mulige løsninger uanset betingelser.

Sikkerhed og komfort har altid været topprioritet for forsknings- og udviklingsteamet gennem Lindstrands historie. Jo bedre tøjet føles, jo bedre kan du fokusere på din rejse og jo mere kan du nyde din tur. Lindstrands er mærket for dig, der leder efter noget andet end mainstream. Du ung af sind, der nyder eventyr og tør at gå den ekstra mil. For dig vil Lindstands ikke kun opfylde, men overgå enhver forventning.

SIKKERHED GENNEM KOMFORT.

Har hele tiden været vores ”vejledende mål” Lindstrands historie. Jo mere behageligt tøjet er, jo bedre kan du koncentrere dig om dit eventyr. Vi udvikler os konstant såvel som materialer og tekniske funktioner i vores beklædningsgenstande for at kunne tilbyde det bedste mulige løsninger for vores ryttere uanset betingelserne.

Lindstrands er mærket for folk, der nyder eventyr og der tør gå den ekstra mil for en god oplevelse. Vi vil have, at vores ryttere ikke kun har en behagelig og sikker tur. Vi vil have dem til at glemme, at de har vores gear på og bare nyder turen.

Jo mere behageligt tøjet er, jo bedre du kan du koncentrere dig om dit eventyr.

Motorcyklistens personlige beskyttelse er omfattet af lovgivningen i EU -forordningen 2016/425. Alle produkter, der har til formål at beskytte brugeren mod en eller anden fare skal testes af et akkrediteret laboratorium til en skriftlig CE -standard eller Regulering. Laboratoriet udsteder et CE -certifikat for hvert produkt, hvis det passerer

Kriterier

Der udføres forskellige tests for produkter som handsker, støvler, lemmer, rygbeskyttere osv. Generelt er mekaniske tests og uskadelighedstest udført i henhold til hver CE -standard. Hvis produktet kun beskytter mod årstider, såsom regn og vind, behøver det ikke at blive testet og certificeret.

Både importøren og distributøren er ansvarlige for at sikre, at produkter, der bringes ind og markedsføres i EU, er testet og certificeret.

Folkene bag Lindstrands -mærket er meget erfarne i at udvikle sig produkter på dette område og har været i spidsen for udvikling og test.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Størrelse Dame

, , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...