Lindstrands Herre jakke Uvan Blå

kr. 2.999

Lindstrands Herre jakke Uvan Blå

Lindstrands Herre jakke Uvan Blå

Uovertruffen fin MC urban hættejakke, som er aftagelig med magneter. Inforing kan bruges som jakke.
X1 shop er en 100 procent Dansk butik. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver vi dig altid en reel fair betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HJC, DANE, DIFI, HALVARSONS, LINDSTRANDS, FIVE5, BUFF, FORMA, DAYTONA M.M.

 

 

Beskrivelse

Lindstrands Herre jakke Uvan BlåLindstrands Herre jakke Uvan Blå 1

Lindstrands Herre jakke Uvan Blå

Tekstil urban jakke, fremstillet med børstet overflade. Aftagelig foring jakke. Dryway+ funktionsmembran. CE-certificeret, klasse AA. HI-ART forstærkning på skuldre og albuer. CE-certificeret beskyttelse, niveau 1, justerbar. Kan suppleres med rygbeskyttere. Ventilationsåbninger på øverste ærmer og åbning i ryggen. Elastisk i bunden aftagelig hætte fastgjort med magnet. Kan forbindes med bukser.

Dryway+ aftagelig drop line membran.

 

https://lindstrandsmc.com/…/Lindstrands-Collection-2022…

https://halvarssonsmc.com/…/Halvarssons-Collection-2022…

HVAD DER ER INDEN I Er lige som i livet, det er det der betyder noget…..

 MATERIAL FORKLARING

Vi ønsker altid at producere udstyr, der er så behageligt at bære som det er sikkert at køre i. Derfor bruger vi så meget tid på at undersøge stoffer, nye teknologier og forskellige konstruktionsmetoder. Det er en uendelig forfølgelse. Der er altid en måde at forbedre et tøj på. Og der er altid en ny udvikling, der hjælper med at forbedre motorcyklistens liv.

HiArt er for eksempel et materiale, som vi selv udviklede som et slidbestandigt bagmateriale, der bruges i næsten ethvert produkt, vi producerer. Det kan øge styrken af ​​tekstil med op til 500% og læder med 200%. Selvfølgelig er ikke alle de teknologier, vi bruger, designet i huset, så vi bruger højt ansete materialer og membraner som Dryway og Dryway + for at holde dig tør og behagelig, Outlast foringer til at regulere temperatur, Thinsulate for at holde dig varm og TFL for at reflektere varme, når det er varmt. Hver af disse teknologier testes nøje og vælges, så de passer til vores nøjagtige behov for det produkt, vi designer. Ydre materialer vælges for deres styrke og holdbarhed. Tråden, der bruges til syning, vælges til styrke, mens sømstørrelsen beregnes omhyggeligt for at give maksimal styrke.

Men de allerbedste materialer udgør kun en del af ligningen. Lige så vigtigt som teknologien er komfort og pasform af tøjet for ganske enkelt, er en rytter, der er afslappet og behagelig på cyklen, en rytter, der kan fokusere al sin opmærksomhed og energi på at være opmærksom og sikker. Dette er grunden til, at de materialer, vi bruger, ikke kun er effektive til at holde dig sikker, men også blød og smidig, valgt for deres lethed og brugervenlighed. Det stopper ikke der. Alle vores monterede beskyttere er justerbare for at få en perfekt individuel pasform med justerbare sømme, manchetter og talje områder for yderligere at understrege dette.

Tøj, der er lavet fra det rigtige stof

Når vi skaber nye produkter, sætter vi os høje standarder. Vores hemmelige opskrift på succes er et århundrede med håndværk blandet med højteknologi. Resultatet er motorcykeludstyr, der ligger langt foran pakken. Bare spørg nogen af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores tøj dagligt, for eksempel. Vi har stor respons fra nogle af politistyrkerne rundt om i Europa. I dette afsnit kan du læse alt om de teknikker og metoder, vi bruger til at holde dig sikker og komfortabel på vejen.

VIGTIGHEDEN FOR HØJRE MATERIALE

 Teknikker og metoder, vi bruger til at holde dig sikker og komfortabel på vejen.

Lindstrands Herrejakke Uvan Brown

HI-ART®
HI-ART er et beskyttet materiale udviklet af os. Vi bruger materialet i særligt udsatte områder for at øge slidstyrken. Det gør læder 200 procent stærkere og tekstiler ikke mindre end 500 procent stærkere. Vi er meget stolte af vores opfindelse og af at være alene om at tilbyde dig denne løsning.

3STITCH
Et tøj er aldrig stærkere end dets sømme. Det gør ingen forskel, hvor godt materialet er, hvis sømene går i stykker. Efter en lang række tests har vi fundet en teknik, der giver maksimal holdbarhed. Vi bruger en velafbalanceret stingtæthed, en kraftig, slidstærk tråd i tredobbelte sømme i udsatte områder.

Dryway + 2.0, Dryway + og Dryway er vind- og vandtætte membraner, der holder dig tør selv i det vådeste, blæsende vejr. Materialet tillader, at fugtdamp slipper ud indefra, mens vind og regn holdes ude. 

Yderligere information

Vægt 5 kg
Størrelse 65 × 40 × 35 cm
Størrelse Herre

, , , , , , ,