Udsalg! 37%
 

Lindsstrands Macan Aramid AAA Jeans Herre

kr. 1.199

Lindsstrands Macan Aramid AAA Jeans Herre

Lindsstrands Macan Aramid AAA Jeans Herre

Vi har tidligere producered vores egne jeans og solgt mange andre brand Lindstrands Macan er bestemt en af de bedste på marked ved det, at disse jeans opfylder den højeste AAA-standard i sikkerhed.

X1 er en 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver vi dig altid en reel fair betjening, så du kan kommet godt i mål med køb af  det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HJC, DANE, DIFI, HALVARSONS, LINDSTRANDS, FIVE5, BUFF, FORMA, DAYTONA M.M.

 

 

 

Beskrivelse

Lindsstrands Macan Aramid AAA Jeans Herre

Lindsstrands Macan Aramid AAA Jeans Herre

FLOWTEKNOLOGI

Robuste id-jeans

VASKET 15 OZ CO / PE / ARAMID DENIM

  • Aramid (Kevlar) Denim konstruktion
  • CE-certificeret til den højeste klasse AAA
  • Justerbart niveau 2, CE-certificerede beskyttere i hofte og knæ
  • Fem lommer

Disse Lindstrands Macan Aramid Denim motorcykel jeans i mørkeblå denim, er behagelige og særdeles beskyttende. Den ydre denim er kombineret med Aramid-fibre, for at yde en fremragende anti-slidkvaliteter. De overholder den højeste nye CE AAA-standard. Samtidig er de lette og fleksible. De har justerbar og aftagelig CE-godkendt niveau 2 rustning monteret i knæ og hofter. En delnetforing er monteret på fronten for ekstra komfort, og 2 hovedlommer og en lille møntlomme er monteret på fronten, samt 2 store traditionelle lommer bagpå.

Størrelse 48-58, Kortben S50-S58

file:///C:/Users/info/OneDrive/Billeder/Halvasson%202021/lindstrands_collection_2021_LR_1512.pdf

Lindsstrands Macan Aramid AAA Jeans HerreLindsstrands Macan Aramid AAA Jeans Herre

 

Lindsstrands Macan Aramid AAA Jeans HerreLindsstrands Macan Aramid AAA Jeans Herre

Slidprøver udføres på konstruktionen i tre forskellige zoner (alle lag sammen) på beklædningsgenstanden eksklusive de aftagelige foringer. Kravene varierer i disse forskellige dele af kroppen. Skuldre, albuer, hofter og knæ har højere krav end øjeblikkelige indre lår eller armhuler.  AAA er det højeste ydelsesniveau og derefter AA og A. Kriterierne for B er de samme som for A, men uden stødbeskyttere. For at opfylde et bestemt ydelsesniveau for et produkt skal resultaterne af alle mekaniske tests nå kriterierne for dette niveau.

Cerfications level

Tøj, der er lavet fra det rigtige stof

Når vi skaber nye produkter, sætter vi os høje standarder. Vores hemmelige opskrift på succes er et århundrede med håndværk blandet med højteknologi. Resultatet er motorcykeludstyr, der ligger langt foran pakken. Bare spørg nogen af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores tøj dagligt, for eksempel. Vi har stor respons fra nogle af politistyrkerne rundt om i Europa. I dette afsnit kan du læse alt om de teknikker og metoder, vi bruger til at holde dig sikker og komfortabel på vejen.

Lindstrands Hi-ART

HI-ART®
HI-ART er et beskyttet materiale udviklet af os. Vi bruger materialet i særligt udsatte områder for at øge slidstyrken. Det gør læder 200 procent stærkere og tekstiler ikke mindre end 500 procent stærkere. Vi er meget stolte af vores opfindelse og af at være alene om at tilbyde dig denne løsning.

Lindstrands 3 tredobbelte søm3STITCH
Et tøj er aldrig stærkere end dets sømme. Det gør ingen forskel, hvor godt materialet er, hvis sømene går i stykker. Efter en lang række tests har vi fundet en teknik, der giver maksimal holdbarhed. Vi bruger en velafbalanceret stingdensitet, en kraftig, slidstærk tråd i tredobbelte sømme i udsatte områder.

Lindstrands er mærket for de mere dristige og eventyrlystne

Med moderne detaljer og sporty udseende er designet fokuseret på ryttere, der ønsker at skubbe grænserne uden at gå på kompromis med sikkerhed og ydelse. Den første produktion af motorcykelstøvler i 1950’erne, den viden, der blev samlet i disse år kombineret med moderne teknologi, har ført til en række tøj med de højeste standarder for komfort, ydeevne og sikkerhed.

Uanset om du kører på ørkenveje, skovstier eller byens gader, har Lindstrands et tøj, der tilfredsstiller dine behov. Som de siger, ” Hvis det fungerer i Skandinavien …”

Hvorfor Lindstrands

Vi bruger innovative, avancerede tekstiler og teknologier sammen med en frisk fordomsfri designfilosofi for at give dig, vores motorcykelryttere, de bedst mulige løsninger uanset forholdene.

Sikkerhed og komfort har altid været topprioriteten for forsknings- og udviklingsteamet gennem Lindstrands historie. Jo bedre tøjet føler, jo bedre kan du fokusere på din rejse, og jo mere kan du nyde din tur.

Lindstrands er mærket for dig, der leder efter noget andet end mainstream. Du, den unge af hjertet, der nyder eventyr og vover at gå den ekstra mil. For dig vil Lindstands ikke kun mødes, men overgå alle forventninger.

HVEM VI ER

Lindstrands , der blev grundlagt i 1891, begyndte at fremstille støvler til motorcykelryttere tilbage i 1950’erne. Lindstrands er stadig baseret i Malung, Sverige, og har gennem årene udviklet sig til et stærkt brand, der er synonymt med sikkerhed, kvalitet, bæredygtighed og stil. Vores identitet er svensk, men vores fokus er på behovene og kravene på det globale motorcykelmarked.

Lindstrands laver tøj til dem, der kan lide at skille sig ud og leve livet fuldt ud. Med et omfattende udvalg af beklædningsgenstande og tilbehør, der aldrig går på kompromis med sikkerheden, fortsætter Lindstrands episke tur med fokus på innovation og design med et skandinavisk touch.

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse 45 × 35 × 25 cm
Størrelse Herre

, , , , , , , ,