JBL Højtalersæt Cardo 45mm

DKK 799

JBL Højtalersæt Cardo 45mm

JBL Højtalersæt Cardo 45mm

Ganske let montering på eksisterende inter com anlæg med 3,5mm audio jack stik

 

Beskrivelse

JBL Højtalersæt Cardo 45mm

JBL Højtalersæt Cardo 45mm

Højtalersæt fra JBL med ekstra store 45mm højtalere for betydelig bedre kvalitets lyd!

Opgradere lyden i dit Cardo samtaleanlæg. Ombygningssættet passer til Cardo Packtalk og Freecom Serien samt alle andre inter com anlæg, hvor højtalerne er forbundet med et standard 3,5mm audio jack stik.

Ekstra stort JBL Højtalersæt fra Cardo med 45mm højtalere for kvalitets lyd!

  • Ganske let montering på eksisterende inter com anlæg med 3,5mm audio jack stik
  • “Store” 45mm JBL højtalere
  • Tyndt design, passer i de fleste hjelme

Siden grundlæggelsen for mere end 70 år siden har JBL været en magnet for alle generationer inden for audio. I månedsvis har JBL-akustikere, mekaniske eksperter og softwareudviklere ændret og optimeret alle audioelementerne i Cardo inter com-systemer. Resultatet er de nye 45 mm højttalere, som tilbyder en lydkvalitet, der aldrig er set før i biker kommunikationssystemer.

45 mm lydsættet er kompatibelt med enhver kommunikationsenhed med en standardport på 3,5 mm. PackTalk- og Freecom-ejere får endnu bedre lydkvalitet, når de installerer og muliggør den specialdesignede JBL-firmware.

At opnå god lydkvalitet inde i en hjelm er en udfordring. Vinden, vejen, motoren og typen af hjelm påvirker de transmitterede frekvenser. Under hensyntagen til alle disse aspekter, leverer 45mm højttalere en lydkvalitet, som kun en stor højttaler kan nå, i en 42mm slank base, der er kompatibel med de fleste moderne motorcykel hjelme.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 25 × 15 × 12 cm