IEZWAY EZ6 PRO EL LØBEHJUL

DKK 3.599

Fungerer lige så enkelt som den ser ud.

 

 

Beskrivelse

IEZWAY EZ6 PRO EL LØBEHJUL 7

IEZWAY EZ6 PRO EL LØBEHJUL

kører op til 30 km på en opladning.  Topfart 25 km / t hastighed.

IEZWAY6 Pro er ret populær på markedet for elektrisk løbehjul, og det er ikke overraskende.

Dens supermagt 350 watt motor, får hurtigt og behageligt den op på en maksimal hastighed på 25 km / t og med 30 km rækkevidde på en enkelt opladning.

Fungerer lige så enkelt som den ser ud.

IEZWAY6 Pro har en funktion, den behøver ingen start hjælp, hvor mange el scootere skal have hjælp med foden for at starte kørslen, behøver EZ6 blot et clik på håndtaget og du er straks behagelig kørende. Der er valgmulighed for tre hastigheder, e 6 km / t, 15 km / h og 25 km / t.

På EZ 6 Pro opleves køre kvalitet

EZ 6 er fremstillet i god kraftig kvalitet, som er tilpasset med sin ideelle vægt og design. Bygget på en let aluminiums ramme med et 58 cm langt styr, der giver et behageligt drev. De store punkterings fri 8,5 ”specielle affjedrings dæk med dæk stødabsorbering funktion, absorberer de fleste vejvibrationer og sørger for en behagelig tur.

Klatring

Den kan let klatre op på 35 °, uden at den falder nævneværdig i hastighed. Det betyder, den klare de fleste kuperede skråninger i byer uden problemer.

 Bluetooth-forbindelse / app

EZ6 Pro er Bluetooth-aktiveret og styres af den ledsagende Smart phone -app. Det hjælper dig hovedsageligt med at holde dig opdateret med scooterens data, som batteriindikator, LED-display, ikke-nul start og hvilende slukketid. Det håndterer også den regenerativ bremsestyrke og låser køretøjet.

Skærm

Der er en lys og farverig LED-informations skærm i midten af styret. Den viser scooterens hastighed, lys, batteri, tilstand og Bluetooth-forbindelse. En enkelt knap tænder og slukker scooteren, lysene tændes og slukkes og skifter endda mellem de tre hastigheder

Lys

Den super lyse LED-forlygte foran på styret, lyser langt foran for bedre synlighed og sikkerhed. Dets bageste LED baglygte aktiveres automatisk, når du bremser.

 Pauser

Scooter leveres med den forreste elektriske og bageste skivebremse, der aktiveres af et enkelt bremsearm. Du kan endda justere den regenerativ bremsestyrke, som er væsentligt stærk i den maksimale indstilling, gennem sin Bluetooth-til sluttede app

Hvorfor anbefaler vi denne scooter?

iEZway 6 Pro ser ud til at være den perfekte el scooter, der har alle de funktioner, du kunne ønske. Med det faktum, at den kan køre i mindre regn og er vandtæt, gør det ideelt at bruge den i de fleste vejrforhold. Den kan dække 30 km på en enkelt opladning med hastighed på 25 km / t. Den har også effektive bremser, et farverigt LED-display og enorme dæk til en sikker og behagelig kørsel.

Samtidig er hvert aspekt af dette løbehjul, er udformet med enkelhed i tankerne. Selve rammen, komponenter og tilbehør bruger det samme geometriske designsprog, der sætter brugervenlighed og brugeren i front.

Med en enkelt knap starter løbehjulet. Lavet til komfort med buet fodplade. Sammenfoldelig