Udsalg! 38%
 

HJC I90 Solid Black str. M

Original price was: kr. 2.098.Current price is: kr. 1.299.

HJC hjelme

HJC I90 Solid Black
Oplev nydelsen med I90, HJCs nye flip-up hjelm med P/J dobbelt godkendelse, som gør hjelmen superbehagelig idet, den må bruges til at køre med både lukket og åbent.
 

Beskrivelse

HJC hjelme

HJC I90 Solid Black størrelse M

Oplev nydelsen med I90, HJCs nye flip-up hjelm med P/J dobbelt godkendelse, som gør hjelmen superbehagelig idet, den må bruges til at køre med både lukket og åbent.

Hjelmen har integreret solskærms visir og er særdeles velegnet til både touring og street kørsel.

Skallen på HJC I90 er fremstillet i en Advanced Polycarbonate Composite Shell med justerbar polycarbonat Chinbar:

Let, overlegen pasform og komfort ved hjælp af avanceret CAD-teknologi.

Solskærm med bredere syn: Bedre perifert syn, hjælper med at reducere belastning af øjet og fremragende til blokering af kraftigsollys.

Anti-Dug linse og Anti-Scratch.
Supercool Interior holder rytteren kølig og frisk, med fugtabsorberende, lugtfri og avanceret sølv antibakterielt stof, der er aftageligt og vaskbart.

Kindpuder som er udskiftelige i alle størrelser.
Brille riller, så den kan bruges af brille bruger.

RapidFire ™ Shield Replacement System: Simpelt og sikkert skjoldspjældsystem giver ultrahurtigt værktøjsfrit udskiftningssystem.
Anti-dug linse pin forberedt skjold og inkluderer Anti-tåge indsats linse.

Klar til SMART HJC Bluetooth (Bluetooth sælges som extra tilbehør).

TEKNOLOGI i HJC I90

HVAD BETYDER DOBBELT HOMOLOGERING P / J?

Som vist ovenfor er / P og / PJ meget vigtige mærker for at forstå, om vi kan køre med vores flip-up hjelm i sin åbne eller i kun lukket tilstand. Disse mærker findes på typegodkendelsesmærkaten på din hjelmrem.

Flip-up eller modulære hjelme kan simpelthen godkendes i full-face versioner (med bogstavet “P” eller beskyttende) eller med dobbelt homologe ring (angivet med bogstaverne “P / J” eller Projektive / Jet).

Dual Homologation (P / J)

Det betyder, hvis en hjelm er godkendt som helhjelm (bogstavet “P”), er det ikke muligt at bruge den, mens du holder kæbe stykket åbent, mens hvis der er begge bogstaver i hjelmen, har du lov til at køre med kæbe stykket i åben position, eller endda uden det, hvis det er modulært.

HJC Størrelser

XS – 53/54 cm
S – 55/56 cm
M – 57/58 cm
L – 59/60 cm
XL – 61/62 cm
XXL – 63/64 cm
XXXL – 64/65 cm

Siden 1971 HJC har udelukkende koncentreret sig om udvikling og produktion af motorcykel hjelme. Kombinationen af højt specialiseret produktionserfaring og innovativ udvikling er årsagen til HJC’S verdensomspændende succes. Selv om der aldrig vil være absolut perfektion, som teknologi og viden er i konstant udvikling, den nuværende kollektion er tæt på hånden. Opdag den nye I90. HJC’S nye hjelm med dobbelt homologation og integreret solskærm til touring og City Street.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Størrelse 40 × 30 × 40 cm
Hjelm størrelse

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL