Halvarssons Zadar

kr. 525

Halvarssons

Halvarssons Zadar

I hele Halvarssons-mærket lægges der vægt på sikkerhed, komfort og stil.

Vores shop er 100 procent Dansk. Vi har mere end 17 års erfaring, derfor giver vi dig altid en reel fair betjening, så du kan være sikker på, du får tilbudt det rigtige sikkerheds mc udstyr til netop dit behov. Vi handler med SCHUBERTH, HJC, DANE, DIFI, HALVARSONS, LINDSTRANDS, BUFF, FORMA, DAYTONA M.M.

 

Beskrivelse

Halvarssons

Halvarssons Zadar

Premium Helårs handsken Halvarssons Zadar

Tynd og vandtæt læderhandske

Premium All-Season

Disse Halvarssons Zadar korte vandtætte motorcykelhandsker er behagelige og beskyttende. Lavet af smidig gedeskind med et berøringsskærmpanel monteret på pegefingeren. Disse læder motorcykel handsker er understøttet af en fast Dryway Plus-vandtæt og åndbar membran, og udstyret med HI-ART Technology den høje slidbestandige tekstil på udsatte områder. Ideelt velegnet til sommer, touring og pendling. Disse CE-godkendte niveau 1 korte motorcykel handsker, har beskyttere monteret over knoerne, og de justerbare stropper monteret på håndledene, forbedrer pasform og komfort. Generelt er størrelser 5 til 7 for kvinder og størrelser 8 og opefter for mænd. 

Fordele og funktioner ved Halvarssons Zadar Motorcykelhandsker inkluderer;

  • Lavet af smidig gedeskind
  • Berørings kompatibel på pegefinger til skærm
  • Fast Dryway Plus, vandtæt og åndbar membran
  • Forstærket med HI Art Technology til yderst slidstyrke
  • Justerbare håndled
  • CE niveau 1 godkendt
  • Størrelser fra 5 – 7  Damer  8 – 14 Herre

Vores handske kollektion inkluderer kategorierne Premium All-Season, Premium Warm og Premium Cool. Dette sortiment dækker alle slags vejr såvel som kører stilarter.

#halvarssonsmc #scandinavianpremium #safetythroughcomfort #motorcyclelife #motorcycleapparel #motorfun #travel #since1946 #duell

 

Motorcykeltøj er vores passion

I hele Halvarssons-mærket lægges der vægt på sikkerhed, komfort og stil.

NÅR VI SKABER Nye produkter, sætter vi os høje standarder

Vores hemmelige opskrift på succes er et århundrede med håndværk blandet med højteknologi for at holde dig sikker og komfortabel på farten. Resultatet er motorcykeludstyr, der ligger langt foran. Bare spørg nogen af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores tøj dagligt. For eksempel har vi stor respons fra nogle af politistyrkerne rundt om i Europa.

Sikkerhed gennem komfort

Er vores primære fokus gennem hele Halvarssons historie. Jo mere behagelige tøjet er, jo bedre kan du fokusere på det der betyder noget.

VI ER KLAR

Personlig beskyttelse af motorcyklister er omfattet af lovgivningen i EU-forordningen 2016/425. Alle produkter, der er beregnet til at beskytte brugeren mod en eller anden fare, skal testes af et akkrediteret laboratorium til en skriftlig CE-standard eller -forordning. Laboratoriet udsteder et CE-certifikat for hvert produkt, hvis det opfylder kriterierne. Vi er klar; alle vores produkter opfylder den krævede EU-regulering.

SØM
Vi vælger specifikke tråde, der passer til forskellige materialer for at gøre sømme så stærke og sikre som muligt. Vi bruger Triple Stitch i sårbare områder af vores lædertøj.

YDRE STOF
Yderstof er læder eller tekstil med forskellige typer overfladebehandling.

HI-ART
Vores beskyttede materiale HI-ART® gør tøj modstandsdygtige over for slid og bruges i de fleste af vores produkter.

ARMOUR
Beklædningsgenstande, der bruger rustning, har syet velcro i dem for at holde rustningen på plads og for at lette justeringen.

MEMBRAN
Nogle beklædningsgenstande har også en syet eller aftagelig membran. Tapede sømme, naturligvis.

AIR MESH
Vi bruger ofte Air Mesh bag rustning for bedre komfort.

FORING
Tættest på kroppen er en foring, syet i eller aftagelig. Normalt lavet af ventileret mesh, temperaturregulerende Outlast® eller en varm, quiltet foring.

VORES SAMLING FOR DIG

Det viser sig, at hvis tøj fungerer her i det barske Skandinavien, fungerer det overalt. Vi har fire meget forskellige sæsoner at håndtere, og vi er vant til, at vejret spiller tricks med os. En dag, der begyndte fredeligt med strålende solskin, kan pludselig kaste stormvejr, voldsom regn og bitter kulde på dig.

SIKKER, KOMFORT OG SMART

I hele Halvarssons-mærket lægges der vægt på sikkerhed, komfort og stil. Hvert produkt har et sted i sortimentet, baseret på dets fortjeneste, med sine unikke tekniske egenskaber og stil. Vores forskellige, men specifikke produktsortiment henvender sig til næsten alle ryttere. Fra pendler til eventyrer, tourer til cruiser, vi har fået dig dækket.

Der er et produkt til alle, hver omhyggeligt designet og betragtes som passer til individets nøjagtige behov.

CE-CERTIFICEREDE PRODUKTER

Der er dage, hvor ting ikke går efter planen – især da sætter du pris på pålideligheden af ​​dit motorcykeludstyr.

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 20 × 5 × 20 cm
size

10, 11, 12, 13, 14, 5, 6, 7, 8, 9