Halvarssons Vimo Helårsjakke Laminat Lady Sort/grå

kr. 4.799

Halvarssons

Halvarssons Vimo Helårsjakke Laminat Lady Sort/grå

Halvarssons Vimo uanset vejr type, bestemt er behagelig at have på.

 

Beskrivelse

Halvarssons

Halvarssons Vimo Helårsjakke Laminat Lady Sort/grå

Halvarssons Vimo har mange justerings muligheder. Membranen er en Dryway to-lags laminat membran, hvilket betyder, at Vimo uanset vejr type, bestemt er behagelig at have på. Yderstoffet er fremstillet i et dejlig blød tekstil, giver børstet fornemmelse. Jakken har også en teflonbelægning for ekstra uigennemtrængelighed. Der er Hi-Art i albuerne og skuldrene for ekstra slidstyrke. Og niveau 2 rustning i albuer og skuldre. Jakken har selvfølgelig også en lomme til en rygbeskytter. Du får to store ventilationsåbninger på brystet, og en åben udstødnings ventil på tværs af ryggen. Den aftagelige, termiske foring omfatter både Outlast og Thinsulate. Halskraven er aftageligt. Der er også en lynlås til at fastgøre jakken til den matchende Wish Lady -buks. Vimo er AA -certificeret i henhold til EN17092

 • 640 børstet meget slidstærkt PA -væv udvendigt
 • 2-lags lamineret konstruktion med Dryway Plus funktionel membran
 • Vandafvisende Teflon® -behandling til ydermaterialet
 • HI-ART forstærkning på skuldre og albuer
 • Aftagelig Outlast temperaturregulerende foring med Thinsulate®
 • CE -certificeret i klasse AA
 • Justerbart niveau 2, CE -certificerede beskyttere på skuldre og albuer
 • Kan suppleres med en rygbeskytter
 • “Åben ryg” for bedre ventilation
 • Lang forbindelse lynlås til bukser
 • Reflekser
 • Aftagelig krave i to farver

https://halvarssonsmc.com/…/Halvarssons-Collection-2022…

Sikkerhed gennem komfort

Er vores primære fokus gennem hele Halvarssons historie. Jo mere behagelige tøjet er, jo bedre kan du fokusere på det der betyder noget.

VI ER HELT KLAR

Personlig beskyttelse af motorcyklister er omfattet af lovgivningen i EU-forordningen 2016/425. Alle produkter, der er beregnet til at beskytte brugeren mod en eller anden fare, skal testes af et akkrediteret laboratorium til en skriftlig CE-standard eller -forordning. Laboratoriet udsteder et CE-certifikat for hvert produkt, hvis det opfylder kriterierne. Vi er klar; alle vores produkter opfylder den krævede EU-regulering.

 

Halvarssons Vimo Helårsjakke Laminat Lady Sort/grå 2

SØM
Vi vælger specifikke tråde, der passer til forskellige materialer for at gøre sømme så stærke og sikre som muligt. Vi bruger Triple Stitch i sårbare områder af vores lædertøj.

YDRE STOF
Yderstof er læder eller tekstil med forskellige typer overfladebehandling.

HI-ART
Vores beskyttede materiale HI-ART® gør tøj modstandsdygtige over for slid og bruges i de fleste af vores produkter.

ARMOUR
Beklædningsgenstande, der bruger rustning, har syet velcro i dem for at holde rustningen på plads og for at lette justeringen.

MEMBRAN
Nogle beklædningsgenstande har også en syet eller aftagelig membran. Tapede sømme, naturligvis.

AIR MESH
Vi bruger ofte Air Mesh bag panser for bedre komfort.

FORING
Tættest på kroppen er en foring, syet i eller aftagelig. Normalt lavet af ventileret mesh, temperaturregulerende Outlast® eller en varm, quiltet foring.

SKANDIAVISK PREMIUM

Halvarssons blev etableret i Malung, en lille by i Sveriges backcountry, hvor de fineste skandinaviske motorcykel beklædning er lavet siden midten af ​​1940’erne.

Baseret på et fast fundament af håndværk, passion for detaljer og det højeste niveau af beskyttelse, fortsætter denne tradition med at leve videre i Halvarssons. Halvarssons udvikler løbende sine læder- og tekstilcykelbeklædningsgenstande ved hjælp af de dokumenterede kvalitetsmaterialer og funktioner til at imødekomme og beskytte dig.

Materialer

Et sæt mc tøj, er så meget mere end de ting du kan se …

Tøj, der er lavet af det rigtige stof

Når vi skaber nye produkter, sætter vi os høje standarder. Vores hemmelige opskrift på succes er et århundrede med håndværk blandet med højteknologi. Resultatet er motorcykeludstyr, der ligger langt foran pakken. Bare spørg nogen af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores beklædningsgenstande dagligt, inklusive en god reaktion fra nogle af politistyrkerne rundt om i Europa.

Vores mål er altid at producere udstyr, der er usædvanligt behageligt at have på og lige så sikkert at køre i. Vi bruger utallige timer på at undersøge stoffer, nye teknologier og forskellige konstruktionsmetoder. Vi er altid på jagt efter at finde måder at forbedre beklædningsgenstande, der i sidste ende er at forbedre cyklistens liv.

Hver af vores teknologier testes nøje og vælges, så de passer til vores nøjagtige behov for de produkter, vi designer. Ydre materialer er stærke og holdbare, men også bløde og smidige, igen for at maksimere sikkerhed og komfort. Det stopper ikke der. Alle vores monterede beskyttere er justerbare for en perfekt individuel pasform med justerbare sømme, manchetter og taljeområder for yderligere at understrege dette.

Alt dette giver dig som rytter mulighed for at være afslappet og behagelig og let fokusere din opmærksomhed og energi for at være opmærksom og sikker.

Tag et af vores produkter på, så ser du, hvad vi mener. Alt dette øger chancerne for, at du kommer sikkert og afslappet hjem. Materialerne, teknikkerne og metoderne til at holde dig sikker og behagelig på vejen.

VIGTIGHEDEN FOR HØJRE MATERIALE

Halvarssons Hi-Art

HI-ART®
HI-ART er et beskyttet materiale udviklet af os. Vi bruger materialet i særligt udsatte områder for at øge slidstyrken. Det gør læder 200 procent stærkere og tekstiler ikke mindre end 500 procent stærkere. Vi er meget stolte af vores opfindelse og af at være alene om at tilbyde dig denne løsning.

Halvarssons 3 tredobbelte søm3STICH Et tøj er aldrig stærkere end dets sømme. Det gør ingen forskel, hvor godt materialet er, hvis sømene går i stykker. Efter en lang række tests har vi fundet en teknik, der giver maksimal holdbarhed. Vi bruger en velafbalanceret stingtæthed, en kraftig, slidstærk tråd i tredobbelte sømme i udsatte områder.

 

Halvarssons OutlastOUTLAST®
Outlast® er et højteknologisk materiale, der regulerer temperaturen inde i tøjet. Det blev oprindeligt udviklet til at beskytte astronauter mod ekstreme temperaturændringer og er siden da blevet videreudviklet til også at arbejde med motorcykeltøj. Foringen består af millioner af mikroskopiske paraffinvoks kapsler, der absorberer, opbevarer og frigiver overskydende varme, så du får det godt ude på vejen.

Læs mere på outlast.com

Halvarssons teflon

TEFLON®
En teflonbehandling på et tøj holder vand og snavs væk. Det gør det også muligt for tøjet at tørre hurtigere. Læs mere på teflon.com

 

 

Halvarssons Dryway

Dryway + 2.0®, Dryway + ® og Dryway®
Dryway + 2.0, Dryway + og Dryway er vind- og vandtætte membraner, der holder dig tør selv i det vådeste og blæsende vejr. Materialet tillader, at fugtdamp slipper ud indefra, mens vind og regn holdes ude. Vores seneste funktionelle membran, Dryway + 2.0, har en vandtætningsværdi på 10.000 mm og en åndbarhedsværdi på 30.000 g / m2 / 24 timer. Husk, at en membranfunktion er afhængig af forskellen i fugtighed mellem indvendigt og udvendigt. Hvis der anvendes en ekstern varmekilde, såsom opvarmede greb eller sæder, fungerer membranen i omvendt retning.

Halvarssons DRW

DWR
En ekstra vandafvisende behandling på nogle af vores tekstil- og læderprodukter, der giver brugeren ekstra komfort. Beklædningsgenstande behandlet med en DWR vil kaste vand mere effektivt, bevare deres åndbarhedsegenskaber og tørre hurtigere og samtidig være lettere at holde rene.

 

Halvarssons Innoborne

INNOBORNE®
Et isolerende materiale, der er i stand til at holde varmen længere end endda uld, er let, hurtigtørrende og transporterer fugt effektivt væk fra kroppen. Består af 100% olefin / polypropylen.

 

Halvarssons Thinsulate

THINSULATE®
Nogle gange kan varme tøj føles akavet og klodset, men takket være Thinsulate er vores tøj lette og smidige, samtidig med at du holder dig varm. Hemmeligheden bag materialet ligger i de unikke mikrofibre, der hjælper med at fange kropsvarme, samtidig med at fugt slipper ud.

Læs mere på thinsulate.com

Halvarssons Vimo Helårsjakke Laminat Lady Sort/grå 3WINDWIRE®

WINDWIRE er et holdbart justeringssystem, der gør stramning og åbning af tøj og handsker meget hurtig og nem. Dial-systemet er udviklet til at give funktion og en perfekt pasform.

Find mere information på windwire.co.kr

Halvarssons CE

CE
CE-mærkningen viser, at produktet overholder en godkendt sikkerhedsstandard baseret på avancerede test og ulykkesundersøgelser.

 

Halvarssons Vimo Helårsjakke Laminat Lady Sort/grå 4Hvis en jakke bærer dette symbol, har den en lomme klar til vores CE-godkendte HUNTLY rygbeskytter.

 

 

 

Halvarssons Vimo Helårsjakke Laminat Lady Sort/grå 5

Dette produkt har rustning, der opnår niveau 2, det højeste niveau i henhold til EN 1621-1: 2012. Velcro vedhæftede filer til personlig pasform. Jakker har skulder og albue rustning. Bukser har hofte- og knæbeskyttelse. Albue og knæpanser er designet til at give mere beskyttelse på ydersiden af ​​knæet / albuen.

 

 

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse Dame

, , , ,