Halvarssons Læderbukser Rider

kr. 2.999

Halvarssons

Halvarssons Læderbukser Rider

Læderbukser i klassisk retro finish.

 

Beskrivelse

Halvarssons

Halvarssons Læderbukser Rider

• Læderbukser i retro stil.
• Vasket gedeskindskonstruktion.
• Cargo lårlomme.
• HI-ART® forstærkning i hofter og knæ.
• Dobbelt syet.
• CE -certificeret i klasse “AA”.
• CE -certificerede beskyttere, niveau 1, justerbare.
• Kan tilsluttes jakke.

Halvarssons Rider-bukserne er lavet af et vasket gedeskind, der er forstærket med HI-ART, hvilket gør det op til dobbelt så stærkt og mere slidstærkt. Rider -bukserne har tredobbelt syning hele vejen igennem for at øge slidstyrken, justerbar CE -godkendt hofte- og knæbeskyttelse og en lynlås, der kan fastgøres til en jakke.

https://halvarssonsmc.com/…/Halvarssons-Collection-2022…

SKANDIAVISK PREMIUM MC BEKLÆDNING

Halvarssons blev etableret i Malung, en lille by i Sveriges backcountry, hvor de fineste skandinaviske motorcykel beklædning er lavet siden midten af ​​1940’erne.

Baseret på et fast fundament af håndværk, passion for detaljer og det højeste niveau af beskyttelse, fortsætter denne tradition med at leve videre i Halvarssons. Halvarssons udvikler løbende sine læder- og tekstilcykelbeklædningsgenstande ved hjælp af de dokumenterede kvalitetsmaterialer og funktioner til at imødekomme og beskytte dig.

Materialer vi generelt andvender.

Et sæt mc tøj, er så meget mere end de ting du kan se …

Tøj, der er lavet af det rigtige stof

Når vi skaber nye produkter, sætter vi os høje standarder. Vores hemmelige opskrift på succes er et århundrede med håndværk blandet med højteknologi. Resultatet er motorcykeludstyr, der ligger langt foran pakken. Bare spørg nogen af ​​de professionelle motorcyklister, der bærer vores beklædningsgenstande dagligt, inklusive en god reaktion fra nogle af politistyrkerne rundt om i Europa.

Vores mål er altid at producere udstyr, der er usædvanligt behageligt at have på og lige så sikkert at køre i. Vi bruger utallige timer på at undersøge stoffer, nye teknologier og forskellige konstruktionsmetoder. Vi er altid på jagt efter at finde måder at forbedre beklædningsgenstande, der i sidste ende er at forbedre cyklistens liv.

Hver af vores teknologier testes nøje og vælges, så de passer til vores nøjagtige behov for de produkter, vi designer. Ydre materialer er stærke og holdbare, men også bløde og smidige, igen for at maksimere sikkerhed og komfort. Det stopper ikke der. Alle vores monterede beskyttere er justerbare for en perfekt individuel pasform med justerbare sømme, manchetter og taljeområder for yderligere at understrege dette.

Alt dette giver dig som rytter mulighed for at være afslappet og behagelig og let fokusere din opmærksomhed og energi for at være opmærksom og sikker.

Tag et af vores produkter på, så ser du, hvad vi mener. Alt dette øger chancerne for, at du kommer sikkert og afslappet hjem. Materialerne, teknikkerne og metoderne til at holde dig sikker og behagelig på vejen.

VIGTIGHEDEN FOR HØJRE MATERIALE

Halvarssons Hi-Art

HI-ART®
HI-ART er et beskyttet materiale udviklet af os. Vi bruger materialet i særligt udsatte områder for at øge slidstyrken. Det gør læder 200 procent stærkere og tekstiler ikke mindre end 500 procent stærkere. Vi er meget stolte af vores opfindelse og af at være alene om at tilbyde dig denne løsning.

Halvarssons 3 tredobbelte søm3STICH Et tøj er aldrig stærkere end dets sømme. Det gør ingen forskel, hvor godt materialet er, hvis sømene går i stykker. Efter en lang række tests har vi fundet en teknik, der giver maksimal holdbarhed. Vi bruger en velafbalanceret stingtæthed, en kraftig, slidstærk tråd i tredobbelte sømme i udsatte områder.

 

Halvarssons CE

CE
CE-mærkningen viser, at produktet overholder en godkendt sikkerhedsstandard baseret på avancerede test og ulykkesundersøgelser.

 

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse Herre

, , , , , , , ,