Halvarssons Holmen Black/Grey

kr. 2.399

Halvarssons

Halvarssons Holmen Black/Grey

 

Beskrivelse

Halvarssons

Halvarssons Holmen Black/Grey

Halvarssons Holmen Black/Grey 1

HALVARSSONS KLASSISKE HOLMEN JAKKE:

Urban-stil tekstil jakke i en kombination med vokset overflade materiale. Dryway+ funktionel membran. Kombineret brystlomme og ventilation, der dirigerer luften over skulderen. Åben ryg for øget ventilation.

VOKSET HI-TENACITY PE VÆV / PE LÆRD

Dryway+2.0 membran som dråbeforing HI-ART forstærkning på skuldre og albuer CE certificeret til klasse AA Justerbare niveau 2, CE certificerede beskyttere på skuldre og albuer / Lommeventilationer på øvre bryst / “Åben ryg” for bedre ventilation / Kan suppleres med rygbeskytter og brystbeskytter / Lang forbindelses lynlås til bukser.

Dryway+2.0, Dryway+ og Dryway

Dryway+2.0, Dryway+ og Dryway er vind- og vandtætte membraner, der holder dig tør selv i det vådeste og mest blæsende vejr. Materialet tillader fugtdamp at slippe ud indefra, samtidig med at vind og regn holdes ude. Halvarssons nyeste funktionelle membran, Dryway+2.0, har en vandtætningsværdi på 10.000 mm og en åndbarhedsværdi på 30.000 gr./m2/24 timer. Husk, at en membranfunktion er afhængig af forskellen i fugtighed mellem indersiden og ydersiden. Hvis der anvendes en ekstern varmekilde, såsom opvarmede greb eller sæder, fungerer membranen omvendt.

HI-ART

HI-ART er et proprietært materiale udviklet af Halvarssons. Materialet bruges især i udsatte områder for at øge slidstyrken. Det gør læder 200 procent stærkere og tekstiler ikke mindre end 500 procent stærkere. Halvarssons er ekstremt stolt af deres opfindelse og af at være alene om at tilbyde dig denne løsning.

TIDLØS TILTRÆKNING MØDER MODERNE BESKYTTELSE

Siden grundlæggelsen i 1946 har det svenske mærke Halvarssons produceret motorcykeltøj af høj kvalitet, hvor de kombinerer spidsfindig teknologi med tidløst design. Et af deres fremtrædende produkter, Halvarssons Klassiske Holmen Jakke, indkapsler perfekt deres filosofi om funktion og mode. Fremstillet med øje for detaljen og en ubøjelig forpligtelse til ryttersikkerhed, legemliggør den Klassiske Holmen Jakke essensen af retrocharme med fordelene ved nutidigt motorcykeludstyr. Dens alsidige design og uovertrufne holdbarhed gør den til en fast del af enhver garderobe, og tilbyder en fremragende løsning for uforudsigeligt vejr. Dette bemærkelsesværdige stykke tøj udviser Halvarssons’ skarpe opmærksomhed på detaljer, mens det skubber grænserne for, hvad en klassisk jakke bør tilbyde. Fremstillet af materialer i høj kvalitet, er Holmen Jakken et bevis på Halvarssons’ dedikation til kvalitet. Den består primært af et vokset holdbart ydre lag, der er designet til at modstå alle vejrforhold.

STØRRELSER HERRE GRØN/BRUN 48-62,

Yderligere information

Vægt 3 kg
Størrelse Herre

, , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...