DANE Hygge Dunfyldt Mellemlags jakke Pige

DKK 1.099

DANE Hygge Dunfyldt Mellemlags jakke Pige

DANE SORØ 3

Ryd
 

Beskrivelse

DANE SORØ 3

DANE Hygge Dunfyldt Mellemlags jakke Pige

Praktisk, smukt varm motorcykel dun midtlag, som du kan bære under din DANE-jakke som både fritidsjakke og mellemlagsjakke, så du kan køre komfortabelt hele året rundt. Udstyret med en diagonal lynlås, der sikrer, at lynlåsen på DANE Hygge ikke forstyrrer åbningen og lukningen af ​​din egen motorcykeljakke. Fås i mænds og kvinders størrelser og kan bæres under alle DANE jakker.

Detaljer:

  • Softshell stretchmateriale på siden og indersiden af ​​armen
  • 2 udvendige lommer
  • 1 inderlomme
Materiale:

Udvendigt: 70% polyamid, 30% polyester;
For: 88% polyamid, 12% polyester
Fyld: 90% andedun, 10% fjer

eng_dane_size_all

Materialer af høj kvalitet, sikkerhed og fremragende bærekomfort er vores højeste prioritet, når det kommer til jakkedesign. Dane er en af ​​verdens førende specialister inden for Gore-Tex ® motorcykeltøj . Ryttere er vores fokus, og alle vores jakker er specielt udviklet lige til os.

Hvert år udsætter vi vores produkter for omfattende praktisk test, der involverer tusinder af kilometer under alle mulige vejrforhold, inden vi sætter dem i produktion. Resultaterne og erfaringerne fra vores testkørere sendes tilbage til designerne, som derefter foretager små ændringer på tøjet, hvis det kræves, for at opnå en perfekt pasform og optimal ydeevne. Det er ikke underligt, at vores jakker konsekvent får en 5-stjernet vurdering i pressevurderinger.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Størrelse 45 × 40 × 25 cm
Vælg farver

Hvid, Mørke grå, Sort

Størrelse Dame

, , , , , ,