Alpinestars J-6 Vandtæt MC Sneakers

kr. 1.620

Alpinestars J-6 Vandtæt MC Sneakers

En MC sko, der ligner en sneakers

 

Beskrivelse

Alpinestars J-6 Vandtæt MC Sneakers 1

Alpinestars J-6 Vandtæt MC Sneakers

Tag styringen i en MC-sko, der kombinerer stil og sikkerhed med vores J-6 Vandtætte sko. Inspireret af den tidløse sneakers-stil, er denne sko fremstillet af luksuriøst og højkvalitets læder og er udstyret med alle sikkerhedsfunktioner, der er nødvendige for en ægte motorcykelstøvle.

Hold fødderne tørre i al slags vejr med den subtile vandtætte membran, der er indbygget i skoens chassis. Den avancerede gummisål giver maksimal holdbarhed og komfort, og med indvendig ankel- og hælbeskyttelse får du også optimal stødabsorbering. Det betyder, at denne sko er perfekt til hverdagsbrug og en nem overgang fra arbejde til fritid.

Designet med komfort i tankerne har vi inkluderet en toppløs og krave konstrueret af læder, en polstret pløs og hælområde og en anatomisk profileret fodseng for ekstra støtte og komfort omkring ankel og vrist. Metaløjet snøre systemet på vristen sikrer en nem, sikker og behagelig pasform.

Vi har også inkluderet dobbelt tæthed og ergonomisk MX-afledt ankel- og hælbeskytter påført mellem overdelen og den polstrede foring for at give all-round strategisk beskyttelse og fleksibilitet på nøgleområder. Og med forstærket mellem sål indsat mellem overdelen og sålen, har skoen også en strukturel styrke og holdbarhed, der kan tåle selv de mest krævende ture.

Alpinestars eksklusive vulkaniserede gummiskål ydersål giver også fremragende pasform og støtte, mens de metalfarvede logoer og mønstre giver støvlen en moderne stilfølelse.

Certificeret i henhold til CE-standarderne CE 89/686/EEC – CAT 2, er vores J-6 Vandtætte sko det perfekte valg for motorcykelentusiaster, der ønsker en sko, der kombinerer stil og sikkerhed uden at gå på kompromis med hverken komfort eller funktionalitet.

Alpinestjerner

Kvalitet i verdensklasse fra industripioneren  

Der er kun én verdensledende inden for professionelle racerprodukter. Alpinestars blev etableret i Italien i 1960’erne og er det top-of-mind-mærke af motorsportsprodukter, professionelle sponsorater og benchmark-kvalitet.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Sko størrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48