Alpinestars Boots Ridge v2 Drystar Black/Red

DKK 1.599

 

 

 

Alpinestars Boots Ridge v2 Drystar Black/Red
Alpinestars Ridge Drystar letvægts Tech Touring-støvle konstrueret af et slidstærkt og slidstærkt mikrofiber, og den har en 100 %
 

Beskrivelse

Alpinestars Boots Ridge v2 Drystar Black/Red 2

 

 

 

Alpinestars Boots Ridge v2 Drystar Black/Red

Ridge v2 Waterproof Boot er en letvægts Tech Touring-støvle konstrueret af et slidstærkt og slidstærkt mikrofiber, og den har en 100 % garanteret vandtæt membran for optimerede niveauer af komfort, ydeevne og beskyttelse. Ridge v2 Waterproof har et hovedvelcro®-lukningssystem for en sikker og personlig lukning.

Vandtæt membran indbygget i en overdel fremstillet af et holdbart, teknisk syntetisk tekstil for forbedret holdbarhed 

Termowelded lateral side, ankel og tå boks for yderligere holdbarhed 

Vandtæt membranlag mellem overdel og foring for dokumenteret ydeevne under vanskelige vejrforhold 

Støvleformning giver langvarig komfort og indeholder en ergonomisk tå kasse konstruktion, der giver overlegen fornemmelse, når cyklens betjeningsanordninger betjenes 

Strømlinet design har en front bælg med en sy løs konstruktion og tekstil nedenunder for lethed, tynd og lav vægt 

Bageste bælg på bagsiden giver mulighed for flex og samtidig opretholde den strukturelle stivhed af boot 

Shift pad konstrueret af en tynd, men holdbar ægte gummi lag limet på for lavt materiale volumen, en let vægt og en slank tå 

Dobbelt lukning system: justerbar krog og sløjfe med en metal oval ring på side flammen plus en krog og løkke flap på overdelen for større justerbarhed og en optimeret pasform 

Grip detaljer på øvre lukning flap for brugervenlighed, selv med behandskede hænder 

Varmsmeltningsforstærkning på skinnebenets plade til vægtbesparelse og beskyttelse mod stød 

Komplet ankelbeskyttelse: Ankelbeskyttere med dobbelt densitet på media le og laterale sider er forstærket med polyskumpolstring for beskyttelse og komfort 

Intern tå boks og hæl tæller beskyttelse er lagdelt under den øverste for holdbarhed, forbedret føler og ydeevne 

Kontureret, høj moduls mellem sål følger formen af foden og indeholder en struktureret skaftforstærkning 

Aftagelig anatomisk fod seng har EVA-skum og tekstil til hukommelse og komfort 

Alpinestars eksklusive vulkaniserede sammensatte gummisål med unikt sideindpakningsdesign, bygget til at modstå livets krav på vejen 

Komfort polstring kuverter ankel område for pasform og komfort 

Reflekterende detaljer på side og bag 

Materialesammensætning 

96% polyurethan, 3% gummi, 1% andre fibre 

OM OS

Alpinestars Boots Ridge v2 Drystar Black/Red 3

I 1963 frembragte en læderhåndværker ved navn Sante Mazzarolo et fremtidigt ikon. Baseret i den lille norditalienske by Asolo og med den flerårige alpine stjerneblomst som dens navnebror, begyndte Mr. Mazzarolo at producere de første produkter med navnet Alpinestars. På det tidspunkt var en ny sport kaldet motocross ved at etablere sig og blive ret populær i hele Europa. Sante var meget bevidst om sporten og indså en mulighed for at anvende sine talenter og tekniske dygtighed til at designe en ny type fodtøj, der ville opfylde de beskyttende behov og krav fra denne smukke, men brutale form for atletik. Den revolutionerende støvle, som Mr. Mazzarolo producerede, ville blive en arketype for motocrossbeskyttelse.

Kort efter etableringen af ​​virksomheden i dets avancerede hovedkvarter i Maser, Norditalien, begyndte Sante at arbejde på en ny, revolutionerende støvle til lokale enduro- og motocross-kørere, der var begyndt at importere cykler fra udlandet og etableret off-sporten. landevejsmotorcykelløb. Santes støvle blev straks branchens førende og et benchmark for racerpræstationer. Udviklingen startede fra det øjeblik, den første støvle blev produceret, ved hjælp af feedback fra rytterne, og i begyndelsen af ​​1970’erne havde Roger de Coster givet Alpinestars sin første World Motocross Championship-udmærkelse.

Alpinestars Boots Ridge v2 Drystar Black/Red 4

Roger de Coster vandt fem verdensmesterskaber i motocross og begyndte en kontinuerlig serie af verdensmesterskabssucces for Alpinestars, der fortsætter til i dag.

Sante Mazzarolo blev hædret med en række italienske design- og produktpriser i virksomhedens tidlige år, hvilket etablerede et ry for kreativitet og innovation, der tog endnu et skridt, da han begyndte udviklingen af ​​landevejsracerprodukter i 1970’erne. Kenny Roberts blev Alpinestars’ mest profilerede Grand Prix-verdensmester, da han tog sin første titel i 1978.

Udviklingen fortsatte i tempo, hvor virksomheden producerede støvler til alle former for motorcykler, landevej og terræn, til konkurrencebrug og fritid, og i midten af ​​1980’erne blev Alpinestars USA åbnet med en ny base i Los Angeles, Californien.

I midten af ​​1990’erne blev den første tekniske beklædningslinje designet og lanceret, og i 1999 begyndte Alpinestars udviklingen af ​​højtydende racer-læderdragter. Carlos Checa var den første MotoGP-rytter, der testede Alpinestars-dragter i den førende kategori, og han har fortsat med at hjælpe med udviklingstestning sammen med mange andre bemærkelsesværdige navne lige siden.

Succes har på ingen måde været begrænset til to hjul. Alpinestars begyndte at udvikle billøbsfodtøj helt i begyndelsen af ​​1990’erne, og udstyrede mange af verdens førende Formel 1- og Indycar-kørere gennem årtiet, før de etablerede en Auto Suit-afdeling i 2000.

I 2004 indledte Alpinestars et partnerskab med Honda i Downhill Mountain Bike World Cup, og samme år åbnede en ny division dedikeret til skabelse og udvikling af afslappet sportstøj i Los Angeles, og distributionen i livsstilsmodekanaler begynder rundt om i verden.

I 2005 vandt Greg Minnaar UCI Downhill Mountain Bike World Cup, mens den intensive udvikling af specialiseret MTB-beklædning og beskyttelse fortsatte, før Alpinestars åbnede distributionen af ​​produkterne i sin cykelkollektion i 2010.

Alpinestars er, siden starten i 1963, nu verdens førende producent af professionelle racerprodukter, beskyttelse af motorcykelairbag, højtydende beklædning og teknisk fodtøj. Alpinestars forstår, at det bedste design og forskning opnås under ekstreme forhold. Vores engagement i Formel 1, NASCAR, AMA og World Motocross og MotoGP har ført til skabelsen af ​​det mest avancerede tekniske udstyr til verdens racing-atleter.

Virksomheden beskæftiger tæt på 500 medarbejdere verden over med hovedkvarter i Los Angeles, Californien, Norditalien, Tokyo og Sydøstasiens hovedkvarter i Bangkok, Thailand.

Nyd venligst denne video fra Randy Mamola, som giver os en hurtig rundtur gennem hovedkvarteret.

https://vimeo.com/80395605

 

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
Sko størrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 50